Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Del Garda Village & Camping

Pris från per pers.
 
Del Garda Village & Camping är inte tillgänglig i dagsläget
Del Garda Village & Camping är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschiera sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Del Garda Village & Camping ligger i en mycket grön miljö en kilometer från Peschiera sul Gardas centrum och ett par hundra meter från sjöns bredd. Denna stora semesteranläggning erbjuder boende i husvagnar och bungalows (på In-Italia förmedlar vi endast bungalows).

Allt du behöver

Även om det är skönt att ha en trevlig stad med alla typer av butiker, restauranger, kaféer och järnvägsstationen inom gångavstånd, så behöver du inte lämna Del Garda Village & Camping under din vistelse, då du finner allt från restaurang / pizzeria till tvätteri och minilivs.

Och mycket mer

Med det är långt ifrån allt. Här finns också två poolområde, vardera bestående av vuxenpool och barnpool, vattenrutschbanor, parkering vid ingången, tennisbanor, lekplats, cykeluthyrning och gym. Här finns naturligtvis också möjligt att använda Internet i form av internetpoint med Wi-Fi.

Organiserad underhållning

Inget stort italienskt semestercenter utan organiserad underhållning. På Del Garda Village & Camping arrangeras det stora delar av säsongen underhållning och aktiviteter för barn och vuxna.

Lägenheterna på Del Garda Village & Camping

Trerumsbungalow Pini med 4/6 sovplatser (typ B)

Dessa bungalows mäter ca. 30 m² och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med två enkelsängar, litet barnrum med våningssäng samt badrum med dusch och toalett. Dessa bungalows är utrustade med aircondition och satellit-TV. Alla har privat terrass med bord och stolar.

Trerumsbungalow Tigli med 4/6 sovplatser (typ B)

Dessa bungalows mäter ca. 30 m² och har nyligen renoverats (2014). De består av vardagsrum med kokvrå och två bäddsoffor för en person vardera, sovrum med två enkelsängar, litet barnrum med våningssäng samt badrum med dusch och toalett. Dessa bungalows är utrustade med aircondition och satellit-TV. Alla har privat terrass med bord och stolar.

 
 

Liknande ställen

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Populärt i Veneto

search map