Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Centro Ai Cappuccini

 
Centro Ai Cappuccini är inte tillgänglig i dagsläget
Centro Ai Cappuccini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschiera sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Centro Ai Cappuccini var bland de första semesteranläggningar som byggdes vid Gardasjön. Det medför både positiva som negativa drag vilket vi inte tänker undanhålla.

Riktigt attraktiv placering

Det mest positiva är placeringen och platsen. Ja, för Centro Ai Cappuccini ligger verkligen fint med gångavstånd till både stranden (ca. 150 m) som till det trevliga centrum i Peschiera (ca. 500 m). Inköpsmöjligheter och matställe ligger i närheten och inte längre en kort promenad från bostäderna. Dessutom är det gott om plats utomhus - bland annat vid ställets två stora pooler och barnpoolen där badmössa är obligatoriskt. Ankommer man i bil finns det parkering på stället.

Läs mer om Centro Ai Cappuccini

Rymliga balkonger

Men det finns även några negativa aspekter att ta hänsyn till. Även om lägenheterna är välskötta trots de många somrar man gästat resenärer är inredningen och indelningen dock av gammaldags stil och det är inte ett ställe för dem som önskar ett möblemang i tip-top standard. Balkongerna är dock mycket rymliga och även om man inte har utsikt över skön har man heller inte utsikt till någon mörk bergvägg. Lägenheterna kan ligga upp till tredje våningen varifrån man har bäst utsikt, men byggnaderna är utan hiss.

Lägenheterna på Centro Ai Cappuccini

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå eller separat kök samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt utgång till en bred balkong.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå eller separat kök samt två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt utgång till en bred balkong.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map