Semesterbostad i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Camping Bella Italia

 
Camping Bella Italia är inte tillgänglig i dagsläget
Camping Bella Italia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Peschiera sul Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från Bella Italia har du promenadavstånd till restauranger, förutom de du hittar inne på området. In till stadens historiska del är det ca 1,2 km och här har du ännu flera trevliga matställen att välja mellan. Det är just läget, här ner vid södra Gardasjön och med närhet till Peschiera del Garda som gör att Bella Italia är mycket omtyckt. Dessutom får de härliga poolområdena barnen att jubla och att inte vilja åka hem i första taget.

Bra läge intill sjön och med egen badplats

Bella Italia är en stor semesterby/camping som erbjuder allt från lägenheter till villavagnar och campingplatser. Området är stort och lummigt och Bella Italia har egen badplats nere vid sjön, där du kan hyra strandplats. Avståndet ner till sjön varierar beroende på var du bor. Det bästa med ett boende som detta är att du har alla de bekvämligheter du och din familj behöver för en trivsam semester. Och som redan nämnt, speciellt barnen älskar Bella Italia, p.g.a det fantatsiska poolområdet. Stämningen är skönt avslappad och trots sin storlek är här lugnt och skönt.

Läs mer om Camping Bella Italia

Vi slår ett slag för de härliga poolerna

Det kan inte hjälpas men poolerna på Bella Italia har betydelse, därför vill vi börja med att lyfta fram dessa. Här finns tre poolområden med totalt sju pooler både för stora som små och hela härligheten kan nästan döpas om till att heta vattenpark istället med alla sina olika vattenrutschkanor, vattenfall, svampar mm. Här finns lekplatser, lekrum, miniklubb, juniorklubb och det anordnas olika aktiviteter och shower under dagens lopp. Oavsett ålder går timmarna fort när du har kul, vilket vi är övertygade om att du och din familj kommer att ha här!

För dig som vill vara aktiv

När du, mot förmodan, tröttnat på poolerna kan du fortsätta med aktiviteter antingen till "sjöss" eller uppe på torra land. Du kan paddla kanot, windsurfa, rasta dig med beachvolley, fotboll, basket, bågskytte, tennis eller pingis. Vid Gardasjön finns det även möjlighet till parasailing och paraflying för att nämna något. Som sagt det är ingen risk att du får långtråkigt på Camping Bella Italia. Cykling är en annan aktivitet som många sysslar med runt sjön likaså Nordic Walking. Till barnens förjusning bor du även nära nöjesparken Gardaland, ca 10 min med bil (5 km bort) och Movieland Park ca 15 min med bil (8 km bort).

Vackert landskap och spännande sevärdheter

När du ändå befinner dig här, vid Garadsjöns södra del, bör du inte missa ett besök i Verona, med sin kända balkong och arena. I Verona har du dessutom ett medeltida centrum med flera trevliga uteserveringar och bra shopping. Bella Italia ligger även nära (ca 11 km) den pittoreska staden Sirmione, som vi rekommenderar att du besöker. Här kan du strosa runt bland trånga gränder med en god glass i handen eller äta en god middag på en av stadens trevliga restauranger.

Det många inte tänker på är att söder om Peschiera del Garda breder ett vackert landskap ut sig med vinrankor på fälten, likaså öster om Gardajsön där du hittar det världskända vinområdet Valpolicella. Förutom den vackra naturen kan du besöka olika vingårdar där du kan utöka dina kunskaper om vin, få vinprovning och köpa goda viner med dig hem.

Faciliteter inne på området

Du har det du behöver inne på området och behöver inte ge dig iväg, om du inte känner för det. Eftersom du bor med självhushåll är det extra bekvämt att här finns en välsorterad affär där du även kan köpa färskt bröd till frukost (en del glutenfritt finns också). På området finns också en frukt och grönsaksaffär, souveniraffär, bazaar med bl. leksaker, cykeluthyrare, hårsalong, tvättmöjlighet, möjlighet till massage och lekpark (mot extra betalning).

Här finns totalt fem barer att välja mellan inklusive glassbar samt tre restauranger där du kan få allt från nationella till internationella rätter och lokala specialiteter. Det går även att få pizza, till barnens stora glädje och förtjusning. Ja, som sagt på Bella Italia finns allt du behöver och lite därtill ! När du tycker det är dags för lite variation kan du alltid bege dig till Peschiera del Garda som ligger strax intill eller några av Gardasjöns övriga charmiga små orter i din närhet. För en billig peng kan du hoppa på minitåget som tar dig fram och tillbaka till Peschieras centrum. Tåget går alla dagar förutom måndagar när det är marknad i staden.

Välj mellan lägenhet, bungalow, villavagn och rum

Det finns olika typer av boende inne på Bella Italia, och du kan välja den boendeform som passar dig bäst. De olika boendetyperna ligger inte samlade på ett ställe utan utspridda på det stora området. Exakt vad som finns i respektive boende kan du läsa under rumsbeskrivningarna.
OBS, det går inte att parkera motorcyklar inne på Bella Italia.

Läs om lägenheterna på Camping Bella Italia

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Del Garda Village & Camping

Peschiera sul Garda, Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Residence Liana

Torri del Benaco

search map