Hotell i Peschiera sul Garda vid Gardasjön

Bella Peschiera Hotel

Tillgång till näraliggande poolområde är inkluderat Tillgång till näraliggande poolområde är inkluderat
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tänk dig att du har småbarn, men du är inte så förtjust i campinglivet, även om du vet att anläggningarna för barn ofta är mycket trevliga där. Hotel Bella Peschiera skulle kunna vara en lösning för dig och din familj. Naturligtvis är det trevligt att vistas här, även utan barn. Hotellet har samma ägare som camping Bella Italia som ligger ca 300 meter från hotellet. När du bor på hotellet kan du utnyttja alla faciliteter på campingen. Campingen har en mycket stor pool med rutschkanor, och påminner lite om ett litet Aqualand. Därifrån har du också tillgång till en stenstrand vid sjön. Och om du inte är intresserad av dessa vattenlekar, kan du ändå bo bekvämt på hotellet, som i sig har mycket att erbjuda.

Charming location at Lake Garda

Hotel Bella Peschieras läge är mycket centralt, och det är en strategisk plats varifrån du kan gå starta ett stort antal utflykter går till fantastiska platser.

Naturligtvis kan du göra dagsutflykter till stora städer inte alltför långt bort, som Venedig, Verona, eller varför inte en fjälltur genom Dolomiterna? Om du föredrar att göra utflykter i det nära området, erbjuder sjön fina båtturer, med principen "hop on/hop off" för att komma till pittoreska städer längs sjön, till exempel Sirmione och Desenzano.

I södra delen av regionen runt Gardasjön hittar du en hel del nöjesparker som lämpar sig för barn i nästan alla åldrar (över 4 år). Gardaland är en av dessa.

Läs mer om Bella Peschiera Hotel

Fritt wifi och mysiga rum

Hotellet är ganska bekvämt och uppfyller tre solar i In-Italia klassificering. Det ligger i ett livligt område nära centrum av Peschiera del Garda och dessutom bara ett fåtal stora steg från sjön. Poolen på hotellet har en barndel, och intill en trevlig terrass där du kan inta din cappuccino i solen varje morgon innan du startar dagen. Om du inte vill gå till stranden vid sjön, kan du enkelt slappna av och läsa din bok i en av solstolarna runt poolen. Om du inte känner för att gå ut på middag, har hotellet en restaurang som serverar lokala och nationella rätter. Du kan boka halvpension på plats om du känner för det.

Det finns ett bra utbud av valmöjligheter vid frukost, och om du är ett fan av din teknikutrustning, så har du tur eftersom hotellet erbjuder fri WI-FI-anslutning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Parc Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

search map