Omdömen från Agriturismo Rechsteiner

 
Agriturismo Rechsteiner är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Rechsteiner är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Oderzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Rechsteiner

Läs personliga omdömen av Agriturismo Rechsteiner som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Rechsteiner. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Enkelt och trevligt

Vingård med vackra omgivningar. Bodde i lägenhet Flory som var helt ok utrustad och fräsch. Hårda sängar och kuddar för svenska ryggar men rar och tillmötesgående personal som försöker svara på frågor trots att man inte kan engelska. Den fria Wifin som står kan vara varierande var ytterst begränsad vid korta stunder under vårt besök men detta var inget som störde oss.

Rekommendationer till andra gäster

Nära till flera små städer där man träffar på ett Italien som inte är så turistigt. Oderzo bjuder mer än vad man tror vid en första anblick. Vittoria Veneto, Cornegliano och Asolo var fina små ståder men Treviso är en den som gör starkast intryck.

Agriturismo Rechsteiner
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Rechsteiner
Tvårumslägenhet Flory med 2 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Ej provat
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Agriturismo Rechsteiner

Agriturismo Rechsteiner
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Rechsteiner
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
Jan och fru från Bromma i Sverige bodde på Agriturismo Rechsteiner i Oderzo från den 13. till den 14. april 2012.

Det enkla svaret blir att Argriturismo Rechsteiner var en mycket positiv upplevelse: Bra och rymliga rum, en utomordentlig restaurang med stort utbud av mat och dryck, trevligt bemötande och prisvärt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Mikael med familj från Sverige bodde på Agriturismo Rechsteiner i Oderzo från den 30. juni till den 3. juli 2007.

Jo tack, resan gick mycket bra. Kontakten med In-Italia (bokning, bekräftelse och information som skickades) fungerade fint Det var lätt att hitta till vingården Rechsteiner förutom att km angivelsen I vägbeskrivningen var fel (”ca en km till trafikljuset” var egentligen 3 km). Rechsteiner utanför Oderzo är ett kanonställe att bo på: Familjärt, lite rustikt, barnvänligt, lugnt, skönt och nära till mycket (Venedig, andra städer och fina stränder, mm) - Perfekt som bas för dagsutlfykter. Man kunde ta en morgonpromenad genom fälten ner till ån – fin natur.
Rummen är stora, trevliga, rena och fräscha och personalen var fantastiskt trevliga och tillmötesgående. Bör noteras att dagpersonalen inte talar vare sig tyska eller engelska – vi kommunicerade med hjälp av teckenspråk och andra gäster som kunde översätta till italienska. Restaurangen var mycket bra – värt resan bara det. Det finns mycket på menyn till rimliga priser och allt var korrekt tillagat och mycket välsmakande. Bör noteras att det sitter en liten dekal från Guide Michelin på dörren!


Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Marika med familj från Nacka i Sverige bodde under sin rundresa i den vackra Grappadalen på Agriturismo Rechsteiner i Oderzo från den 2. till den 3. juni 2007.

Trevligt, tänkte själv höra av mig för att tala om att jag tycker ni har en fantastiskt bra hemsida och de inkvarteringar vi bodde på Rechsteiner och Maso di villa.

Områdena runt dessa två boende, främst Maso di villa, överensstämde verkligen med våra förväntningar. Ett fantastiskt boende som jag redan spridit till många vänner och bekanta.

Susegana var mindre än vi trodde och vi saknade väl egentligen bara en ort med lite mer tjusning i närheten, med fin piazza och bra restauranger. Nu letade vi mycket efter bra restauranger i närheten. Conegliano tyckte vi var rätt tråkig, Asolo och en del andra mindre städer var ju däremot fantastiska!

Rekommendrar er varmt till mina vänner och bekanta och verkligen Maso di villa boendet. Även vingården var bra men kan inte mätas i omgivning mot Susegana. Vi kommer säkerligen åka tilbaka!

Så tycker vi!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Hotel Abbazia

Venedig, Veneto

Corte Ca' San Girolamo

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map