Agriturismo i Oderzo i Veneto

Agriturismo Rechsteiner

 
Agriturismo Rechsteiner är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Rechsteiner är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Oderzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Rechsteiner är en härlig vingård vackert beliggande i ett landskap omgivet av vinmarker och med utsikt mot bergen i horisonten. Gården ligger lite tillbakadraget från vägen i lugna omgivningar. Gården är familjeägt och består av huvudbyggnaden med rum samt lägenheter.

Smaka gårdens viner

Endast 30 minuters bilfärd från den spännande och trevliga staden Treviso finner man denna vingård som producerar en lång rad röda och vita viner på både lokala och franska druvor. Själva vinproduktionen ligger 4 km från gården och det arrangeras vinbesök samt vinprovning av deras egna produktion.

Läs mer om Agriturismo Rechsteiner

Endast 3 km till inköp

Här finns 10 dubbelrum med eget badrum samt 4 lägenheter som alla varierar i inredning men de är alla utrustade med aircondition och TV. Rummen ligger i en äldre och en nyare del. Rummen i den nyrenoverade delen ligger över ett uppehållsrum (som sällan används) och man ska uppmärksammas att rummen inte är så ljusa då fönstrena ligger mot gården och ligger på glovhöjd. 3 km härifrån ligger Oderzo var det finns affärer, tennisbanor, cykeluthyrning samt offentlig pool.

Weekend restaurang

På första våningen finns det en trevlig restaurang där det serveras goda lokala rätter som tillagats på området och gårdens egna produkter. Vinmenyn är baserad på gårdens egen produktion men det finns även andra viner. Stämningen och betjäningen är elegant men avslappnad. Restaurangen är endast öppen under helgerna från fredag kväll till söndagkväll. Det är även i denna restaurang som frukosten serveras. Frukosten är ganska spartansk på italienskt sätt med kaffe och croissant men det finns dock möjlighet att köpa till något extra. På gården framför restaurangen kan man sitta och njuta av utsikten från den gemensamma terrassen och här finns det även en liten lekplats för de minsta.

Lägenheterna på Agriturismo Rechsteiner

Tvårumslägenhet Lara med 2 + 1 sovplatser

Är på ca. 38 m² och består av ett rustikt uppehållsrum med kokvrå och en enkelsäng, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och badkar samt tvättmaskin. Från lägenhetens fönster har man utsikt över vinmarkerna.

Tvårumslägenhet Flory med 2 + 1 sovplatser

Är på ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och en extra säng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från lägenhetens fönster har man utsikt över vinmarkerna.

Tvårumslägenheten Gaia med 2 + 1 sovplatser

Är på ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och en extra säng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från lägenhetens fönster har man utsikt över vinmarkerna.

Trerumslägenheten Wichy med 4 + 1 sovplatser

Är på ca. 85 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, diskmaskin och en enkelsäng. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och badkar samt tvättmaskin. Från lägenhetens fönster har man utsikt över vinmarkerna.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Hotel Abbazia

Venedig, Veneto

Corte Ca' San Girolamo

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map