Hotell i Negrar i Veneto

Villa Gesi Relais

Uppehållsrummet med öppenspis Frukostmatsalen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Gesi Relais är stämningsskapande! Detta rustika stenhus är inrett i god smak vilket visas i både uppehållsrummet med öppna spisen samt i frukostmatsalen med fina glasparti ut mot vinmarkerna och fruktträden. Stilen är konstnärlig, atmosfären varm och möblerna antika.

Personlig och romantisk vistelse

Från Villa Gesi är det ca. en km till centrala Negrar och lite kortare till närmaste restaurang (via en landsväg utan trottoar). Bakom villan går en mindre trafikerad väg och i närheten går bussen till Verona. Bakom infarten till stället finner man först en parkeringsplats för gästerna och sedan trädgården och terrassen med utsikt till vinmarkerna och fruktträden. Invändigt blir man hjärtligt välkommen av värdinnan Patrizia som bjuder på en välkomst aperitif i huset skönaste rum, uppehållsrummet med öppen spis! Frukosten serveras som buffé i det eleganta uterummet.

Läs mer om Villa Gesi Relais

Ett choklad-äventyr

Den vänliga värdinnan Patrizia som från början är från Genova har tidigare arbetat som chocolatier. Detta ligger som grund till uppfinningen av ett chokladrecept med en bit choklad med kakaokräm, körsbär och ett par andra hemligheter. Denna godbit smakar extra bra till ett glas lokalt Amarone-vin. Patrizias choklad produceras numera i den närdvästra regionen Piemonte (Cuneo) och det är möjligt att köpa chokladen med hem.

Trevliga rum

De fyra rummen är rymliga och trevligt inredda med antika möbler. De har alla parketgolv, aircondition, sat-TV, wi-fi, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Rummen ligger antingen på första, andra eller tredje våningen. De två på andra våningen är till max två personer medan rummet på första och tredje våningen båda har två separata avdelningar (dock ej avskilt med dörr) och därmed utmärkta för fyra personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map