Hotell i Negrar i Veneto

Villa Gesi Relais

<p>Uppehållsrummet med öppenspis</p>
<p>Frukostmatsalen</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Gesi Relais är stämningsskapande! Detta rustika stenhus är inrett i god smak vilket visas i både uppehållsrummet med öppna spisen samt i frukostmatsalen med fina glasparti ut mot vinmarkerna och fruktträden. Stilen är konstnärlig, atmosfären varm och möblerna antika.

Personlig och romantisk vistelse

Från Villa Gesi är det ca. en km till centrala Negrar och lite kortare till närmaste restaurang (via en landsväg utan trottoar). Bakom villan går en mindre trafikerad väg och i närheten går bussen till Verona. Bakom infarten till stället finner man först en parkeringsplats för gästerna och sedan trädgården och terrassen med utsikt till vinmarkerna och fruktträden. Invändigt blir man hjärtligt välkommen av värdinnan Patrizia som bjuder på en välkomst aperitif i huset skönaste rum, uppehållsrummet med öppen spis! Frukosten serveras som buffé i det eleganta uterummet.

Läs mer om Villa Gesi Relais

Ett choklad-äventyr

Den vänliga värdinnan Patrizia som från början är från Genova har tidigare arbetat som chocolatier. Detta ligger som grund till uppfinningen av ett chokladrecept med en bit choklad med kakaokräm, körsbär och ett par andra hemligheter. Denna godbit smakar extra bra till ett glas lokalt Amarone-vin. Patrizias choklad produceras numera i den närdvästra regionen Piemonte (Cuneo) och det är möjligt att köpa chokladen med hem.

Trevliga rum

De fyra rummen är rymliga och trevligt inredda med antika möbler. De har alla parketgolv, aircondition, sat-TV, wi-fi, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch/badkar. Rummen ligger antingen på första, andra eller tredje våningen. De två på andra våningen är till max två personer medan rummet på första och tredje våningen båda har två separata avdelningar (dock ej avskilt med dörr) och därmed utmärkta för fyra personer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Gesi Relais

Läs personliga omdömen av Villa Gesi Relais som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Gesi Relais. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Villa Gesi Relais

Som att komma hem

Trevligt, varmt och pittoreskt. Joe och Patricia tog oss in med öppen famn och bjöd på hemlagad choklad och ett glas Valpolicella. Vi rekommenderar detta till dig som önskar att se, märka och uppleva den äkta italienska värmen, service och stämning.
Vinkällare, restauranger och vacker natur i alla riktningar. Vi återvänder helt klart. Hälsningar från Hilde och Jo.

Läs mer

Oförglömligt!

Det som gjorde stört intryck på oss var utan tvivel värdskapet på Villa Gesi Relais!
Fantastiska människor som gjorde allt de kunde för att vårt uppehälle skulle bli bra.
Vi fick en privat rundvisning i staden och bra tips på restauranger och caféer samt vilka vingårdar vi borde besöka.

Läs mer

Super mysigt

Det är nu andra gången som vi övernattar på Villa Gesi Relais, denna gång blev det dock endast en natt. Det är ett nöje att bli mottagen med öppna armar och bli uppvaktad med vin, frukt och vatten efter ankomst. Och en väldigt fin frukostbuffet, med speciell betjäning, som nog alla får, men det känns som det endast är för oss.
Presenter när man reser är väldigt speciellt, vi har bara bra att säga om detta stället, som ett väldigt fint B&B, om man vill utforska det väldigt fina vinområdet, som Valpolicielle är.

Läs mer

Bedömning av Villa Gesi Relais

Läs mer

Bedömning av Villa Gesi Relais

Läs mer

Erik fra Solbjerg boede på Villa Gesi Relais i Negrar

Villa Gesi Relais var en mycket mysig plats, med ett härligt värdpar vi blev välkomnade med öppna armar och blev mycket väl uppassade.

Läs mer
 
search map