Hotell i Negrar i Veneto

Relais La Magioca

 
Relais La Magioca är inte tillgänglig i dagsläget
Relais La Magioca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Negrar här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais La Magioca är ett av de mest spännande inkvarteringsställen i det berömda vinområdet Valpolicella, norr om Verona. Det påminner mest om ett litet pannkakshus och är väldigt romantiskt.

Villan är privatägd och familjen Merighi lägger stor vikt på att Magioca inte är ett hotell, utan ett privat hem, där man är gäst hos familjen - och med bara 6 rum är det svårt att inte känna sig som hemma.

Läs mer om Relais La Magioca

Villan har flera hundra år i bagaget, vilket framgår tydligt av inredningen och bland ortsbefolkningen i området, har Magioca mycket stor respekt. Den ligger i den lilla landsbyn Moron, mitt bland stora vinmarker. Huset är omgivet av en stor privat park med mycket grönska och en möblerad terrass, pool, utomhus jacuzzi samt ett privat kapell.

Relais La Magioca har förutom en stor trädgård, ett mycket trevligt och personligt inrett vardagsrum med kamin, ett bibliotek och familjens katt, som ofta tar sig en tupplur i soffan. Det finns även ett mysigt frukostrum, som tar en tillbaka till svunnen tid.

La Magioca är fullständigt avskärmad från omvärlden och man kan parkera sin bil innanför den stora järngrinden. Det finns ingen restaurang på stället, men det är inga problem då den närmaste grannen (ca. 50 m bort) är det trevliga Locanda 800, där man äter helt förträffligt gott - och det finns ju naturligvis flera andra restauranger i området.

De 6 rummen ligger på 2 och 3 våningen och mycket personliga och annorlunda inredda, med många rustika antikviteter och små udda ting. Väggarna är handmålade och har fristående takbjälkar på flera ställen. Alla rum har telefon, satellit-TV, aircondition, minibar, safetybox samt badrum med badkar eller jacuzzi och hårfön.

Många vill nog ha svårt att förstå vår kvalificering på detta stället, men smaken är ju, som alla vet, delad.. och de som på In-Italia har haft nöjet att besöka stället, har förälskat sig i stället....därav antal solar...
Obs! Det arrangeras många mässor i Verona och under dessa perioder kan priserna variera ifrån prislistan. Mässorna kan dyka upp med kort varsel så i förbindelse med nya bokningar kan det förekomma prishöjningar och krav om längre vistelse än angivet i prislistan.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Byblos Art Hotel - Villa Amistà

San Pietro in Cariano, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map