Hotell i Negrar i Veneto

Locanda 800

 
Locanda 800 är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda 800 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Negrar här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det sköna Valpolicella ca. 15 kilometer från Verona och Gardasjön finner man detta lilla trevliga övernattningsställe med endast 3 rum. Krogen heter Locanda 800 och ligger i centrum av den lilla landsbyn som heter Moron och som i verkligheten endast består av några få hus.

Resa från landsvägskrog till gourmet-restaurang

Namnet refererar till att stället från början var en landsvägskrog och att byggnaden härstammar från slutet av 1700-talet, närmare bestämt 1790. Locanda 800 fungerar fortfarande som en krog men numera som en av de bästa i området. Dagens benämning skulle nog mer passande vara gourmet-restaurang där det finns rum att hyra.

Läs mer om Locanda 800

Mat & vin i fokus

Huvudsysselsättningen på stället är vinproduktion och restaurangverksamhet, och innan man går in genom entrédörren så lägger man märke till ställets välskötta trädgård och fina terrass där maten serveras om sommaren. Själva byggnaden är också mycket välbevarad med många fina detaljer.

Genuin familjär atmosfär

Det har lagts stor vikt på att bevara ställets urspungliga atmosfär och detta gäller både för restaurangen och rummen. Stämningen är vänlig, professionell och mycket familjär - och Franco och Emilio som står för den dagliga driften gör allt för att gästerna redan vid ankomst ska känna sig som hemma.

Egen restaurang med lokala rätter

Själva restaurangen som finns på första våningen i förbindelse med den stora utomhus terrassen är mycket intim och rymmer endast några få gäster. Men går man ner i källaren så blir man nästan chockad när man ser den stora vinkällaren där det bl.a. arrangeras vinprovningar och exklusiva middagar för större grupper. Notera att restaurangen är stängd måndagar.

Fina rum med antika möbler

De tre fina rummen ligger alla på andra våningen och är alla inredda med antika möbler. De är utrustade med telefon, flatscreen-TV, aircondition samt badrum med toalett, dusch eller badkar. De rum som kan bokas för 3 personer består förutom av själva rummet av en trappa som leder upp till ett loft med en tredje säng och där man även finner badrummet som har badkar under snedtaket.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Agriturismo Corte Lantieri

Capriolo, Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

search map