Hotell i Negrar i Veneto

Hotel Villa Moron

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett område fyllt med vinrankor

Grönt så långt ögat når, är en ganska bra beskrivning på just Valpolicella. Grönt med kullar där vinrankor trängs på rad. Och det är inte bara estetsiskt vackert utan man producerar även några av världens mest kända viner. Detta innebär i sin tur att här finns gott om trevliga vingårdar, bl a Masi som för många är ett känt märke och att du kan förutom vinprovningar även köpa den goda drycken med dig hem.

Förutom det lugna och avkopplande läget har du även nära till en av Italiens mest omtyckta sjöar, nämligen Gardasjön. Ut till den söta lilla staden Lazise är det endast 22 km och till charmiga Bardolino är det ca 27 km, vilket innebär att du snabbt och smidigt kan nå sjöns östra sida.

Litet och intimt boende

Det finns endast 16 rum på Hotel Villa Moron vilket bidrar till den hemtrevliga atmosfären. Här finns en reception, lounge och frukostmatsal. Allt är smakfullt inrett utan att bli överdrivet. Det charmiga huset är i tre plan och har en tillhörande liten trädgård där du kan sitta och njuta av vyerna. ca 800 meter från huset finns en busshållplats om du känner för att låta bilen stå en dag. Restauranger, bare, bank har du ett par kilometer bort.

Efter en händelserik dag kan det vara skönt att bara få slappa och det kan du göra antingen på barterrassen eller vid poolområdet i en av de utplacerade solstolarna med eller utan parasoll.

Läs mer om Hotel Villa Moron

Du bor öster om Gardasjön och norr om Verona

Det är lätt att glömma bort att Valpolicella har ett strategiskt läge, men det har det. Västerut ligger den sagolika Gardasjön med sina underbara små byar och städer. Atmosfären runt sjön påminner lite om den på rivieran, och här kan du strosa runt i de smala gränderna och äta gott på någon av fiskrestaurangerna.

Söder om vindistriktet ligger Verona, en mysig stad som verkligen förtjänar ett besök om inte annat för att se en av världens mest kända balkong. Här kan du också (i säsong) lyssna på ljuva toner som stiger upp i skyn från den öppna arenan och norrut ligger Montebaldo, varifrån du har en härlig vy över landskapet och där du både kan cykla och vandra. Har du inte din cykel med dig går det bra att hyra på plats. Receptionen kan även hjälpa dig med cykelkartor och lite annat smått och gott.

Åker du däremot österut kommer du till Padova och Venedig, där du kan beundra de skickliga gondoljärerna och kanske t o m åka med på en tur. Kontrasterna är stora även om du rör dig inom dagsetapper och det är detta som är så förtjusande med Italien.

Ljusa pastellfärger och utsikt över landskapet

Dubbelrummen är inredda i med traditionella material och inredning som går i ljusa pastellfärger. Alla är utrustade med aircondition, telefon, Wi-Fi och kassafack. Twinbäddar förekommer. Tänk på att du inte kan ankomma senare än kl.22.30

Rummen på Hotel Villa Moron

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map