Hotell i Negrar i Veneto

B&B Arte e Natura

Terrass och trädgård med utsikt över vinmarkerna och staden Negrar
 
B&B Arte e Natura är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Arte e Natura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Negrar här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här befinner vi oss mitt i vindistriktet Valpolicella i utkanten av staden Negrar. Härifrån är utsikten över landskapet fin och man ser även ner till Negrar som ligger ca. 1 km bort. Dessutom finns det 5-6 restauranger på gångavstånd. Det finns gratis parkering på gatan.

Värdinnan Maria Teresa

Värdinnan och konstnären Maria Teresa skämmer bort sina gäster genom att diska upp efter man intagit sin portionsanredda frukost samt bjuder på ett glas Prosecco vid ankomst. Hemmet är hennes eget, där hon bor och gärna visar upp sin konst. Då det är tal om ett privat hem med flera detaljer på väggarna rekommenderar vi ej detta ställe för barn under 12 år (p.g.a. trappor samt att extra säng ej är möjligt). I trädgården kan man ha tur att få hälsa på hunden Rex och Maria Teresas två katter. Maria Teresa är mycket hjälpsam med rekommendation för utflykter, restauranger och vingårdsbesök och budskapet lyckas som regel att förmedlas trots hennes bristande språk kunskaper i engelska.

Läs mer om B&B Arte e Natura

Ta turen genom de lokala vinmarkerna

Området bjuder förutom vinrutter också på vandringsleder som bland annat går förbi den historiska Villa Rizzardi och genom de lokala vinmarkerna.

Dubbelrum Azzurra
- Snyggt rum på 2:a våningen möblerat med antikviteter och aircondition. Rummet har eget badrum (med toalett, hårtork och dusch) i källaren men till gengäld direkt utgång till privat terrass med fin utsikt. Extra säng är ej möjligt.
Dubbelrum Rosa
- Snyggt rum på 2:a våningen möblerat med antikviteter och aircondition. Rummet har eget badrum med toalett, hårtork och dusch och badkar men har ingen privat terrass (dock tillgång till den sköna gemensamma trädgården) Extra säng är ej möjligt.

Suite
- Om ni önskar lite mer plats och bekvämlighet kan ni välja lösningen svit som innebär bokning av båda rummen. Då får man sovrum i det ena rummet och uppehållsrum i det andra. Samtidigt får ni eget badrum och direkt tillgång till en privat terrass. En extra säng är möjlig i uppehållsrummet.

OBS: Från rummet Azzurra kan man få direkt tillgång till Rosas badrum så att två vän-par eller bara fyra vuxna kan välja båda rummen och ha tillgång till både terrassen och badrum utan att lämna rummen - på så vis har man terrassen gemensamt och behöver inte använda badrummet i källaren.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map