Hotell i Navene vid Gardasjön

Hotel Sole

 
Hotel Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Navene här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Sole ligger utmed sjöns östra bredd och kustvägen som skiljer hotellet från stranden och sjön. Från hotellet är där dock en tunnel under vägen som att man kan komma till sjön.

Hotellet erbjuder 24-timmars reception, lobby samt TV-rum, hiss, terrass med bar och utsikt över sjön, garage och restaurang. Hotellet har även pool med solterrass, solstolar och parasoller samt privat strand på andra sidan vägen. Hotellet är funktionellt och har flera goda faciliteter, men framstår aningen slitet.

Läs mer om Hotel Sole

Skall man till byn och inte vill använda bilen, kan man - mot beställning och betalning - hoppa på hotellets egna transfer-shuttle till Malcesine. Det organiseras en körtur på förmiddagen och en på eftermiddagen. Önskar man använda sig av offentliga bussar, finns det ett busstop utanför hotellet.

Hotellets 56 rum är fördelade på 5 våningar och har alla satellit-TV, telefon, aircondition (sätts på från mitten av juni till ca mitten på september), balkong med sjöutsikt (antingen direkt eller från sidan) samt badrum med toalett och dusch. Observera att det endast finns plats för extra säng i rummen med utsikt från sidan och att enkelrummen inte har balkong och sjöutsikt.

Frukosten serveras som buffè. Till middagen får man ett av de tre olika tre-rätters menyerna samt salladsbuffèt. En gång i veckan arrangeras galamiddag. Under högsäsongen kan man bo med all inclusive vilket inkluderar: frukost, en lätt lunch med snacks och sallader, 3-rätters meny samt gratis dricka (kaffe, te, husets vin, fatöl, vatten och mineralvatten) från kl. 12.00 - 22.00. Under perioderna med halvpension är dryckesvaror även inkluderat till middagen.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Internazionale

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Poiano

Garda, Veneto

Hotel Royal & Suite

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map