Semesterbostad i Montebello Vicentino i Veneto

Residence La Mason

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence La Mason är ett av de mest spännande historiska boenden i vindistriktet Soave och det ligger nära motorvägen, bara 30km från Verona och vindistriktet, det berömda Valpolicella.

Gammalt kloster

La Mason var ursprungligen ett kloster och på Medeltiden fungerade det som ett mycket strategiskt övernattningspunkt på vägen till det heliga landet - för det låg på den romerska vägen Postumia. Byggningarna har, enligt gamla skrifter, varit kloster mellan åren 1300 och 1600, varefter det sedan har förfallit. De senaste åren ha La Mason dock genomgått en större renovering och är idag en modern inkvartering med 4 lägenheter, som helt och hållet lever upp till moderna standard, samtidigt som man bor i en historisk byggnad.

Läs mer om Residence La Mason

Utflyktsmål

Området kring La Mason är mycket naturskönt och då det ligger i utkanten av vindistriktet Soave, så har det även en perfekt utgångspunkt till de många vindistrikten (bl.a. Valpolicella) i området och det finns många goda lokala restaurangr i området. Motorvägen mellan Verona och Venedig ligger knappt 1 km bort, vilket gör det väldigt lätt att ta sig runt, oavsett om turen går till Venedig eller Gardasjön, som nås på en halvtimme.

Lägenheter i klostergården

Lägenheterna är inredda i den stora huvudbyggnaden, som omges av den tidigare klostergården. De ligger antingen på första eller andra våningen - och det finns ingen hiss. Det är en stor privat parkering och möblerad gemensam terrass, där man får en underbar utsikt över vinmarkerna och de små omkringliggande byarna.

Effektivitet och design

Inredningen är en blandning av modern italiensk design och antikviteter, man har både tänkt på att det ska vara mysigt, men även praktiskt. Alla lägenheterna är utrustade med aircondition, satellit-TV, musikanläggning, safe box, tvättmaskin, kök med gasspis och kylskåp samt badrum med dusch och/eller badkar samt hårfön. Mot betalning finns det tillgång till internet i lägenheterna.

Varför klassificerat till 4 solar?

Vi menar att själva klostret, den miljö som omger lägenheterna, själva lägenheterna och mottagandet som du får på plats motiverar vår klassificering till 4 solar. Det är klart att en pool och bättre utsikt till vinmarkerna skulle förbättra utvärderingen mer, men vi menar att placeringen i förhållande till utflykter och kvaliteten på lägenheterna gör att du är enig i vår klassificering när du väl besöker La Mason. Trevlig resa.

Lägenheterna på Residence La Mason

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

lägenheterna ligger på första våningen eller andra våningen och består av vardagsrum med kök och matplats och bäddsoffa för 2, ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, ett sovrum med två enkelsängar eller våningsäng samt badrum med toalett och badkar. Lägenheterna har tvättmaskin i badrummet eller i ett separat tvättrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda, Veneto

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Hotel Europa

Malcesine

search map