Hotell i Misurinasjön i Veneto

Grand Hotel Misurina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Njut av Misurinasjön, som ligger på 1754 meters höjd, endast ett par kilometer från den berömda skidorten Cortina d'Ampezzo och vid foten av de tre bergstopparna Lavaredo - ett av de mest pittoreska och betydelsefulla bergmassiven i Dolomiterna.

Raffinerad atmosfär

Håll familjesemester mitt i den oförstörda naturen och i den behagliga och gästfria atmosfären på Grand Hotel Misurina, med storslagen utsikt över Misurinasjön. Du kan både på morgonen och lunchen se fram emot goda måltider i restaurangen med flott utsikt över sjön. På kvällen kan du njuta ett ögonblick i hotellets bar medan barnen får en glass, eller redan ligger i sängen. Under alla omständigheter kommer du kunna glädja vännerna därhemma med foton på panoramautsikter, som du kan skicka via hotellets wi-fi-uppkoppling.

Läs mer om Grand Hotel Misurina

Wellness för de vuxna gästerna, underhållning för barnen

Skäm bort kropp och själ i spa:et med massage, bastu, turkiskt bad, inomhuspool, bubbelpool och ett litet gym. Du kan också njuta av kroppsbehandlingar på begäran, och mot en extra kostnad. Observera att barn under 16 år endast är tillåtna i poolområdet i sällskap med en vuxen (vid vissa tider). Gymmet är gratis och tillgången är begränsad till gäster över 16 år. Barn under 16 år är dock inte bortglömda på hotellet: vid vissa tillfällen de kan mötas i en barnklubb, om de är i åldern mellan 4 och 12 år medan du glömmer vardagens stress och njuter av hälsocentret - eller bara kopplar av.

Upplev den vackra naturen

Tycker du om aktiviteter som inte innehåller höjdskräck, hittar du massor av inspiration runt sjön framför hotellet. Det är ett måste att ta en promenad runt Misurinasøen och njuta av utsikten över de magnifika bergen. Vill du upptäcka mer - och är redo att vara mer aktiv - bör du fortsätta din upptäcktsfärd i Dolomiterna med en vandringstur till tre topparna i Lavaredo-området (ca 7 km från hotellet). Underskatta inte stigen upp till sjön Sorapiss - det är inte lämplig för barn, men det är värt resan, så länge vädret är bra.

Restaurang med halv- eller helpension - eller á la carte

Bestäm själv, om du vill bo med halvpension eller all-inclusive. Restaurangen erbjuder också möjlighet att beställa á la carte. Njut av den mysiga atmosfären och dina måltider med härlig utsikt över sjön. Tre gånger i veckan arrangeras kvällar med pianomusik. Alla rum har telefon, tv, minibar, badrum med hårtork, samt balkong.

Välj Grand Hotel Misurina för en avkopplande familjesemester vid stranden av Misurinasjön, med de magnifika bergen i bakgrunden. De fantastiska omgivningarna och det bekväma hotellet garanterar en oförglömlig semester.

Rummen på Grand Hotel Misurina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Boutique Hotel Villa Sostaga

Gargnano, Lombardiet

Borgo Ca dei Sospiri

Quarto d'Altino, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map