Hotell i Mirano i Veneto

Hotel Villa Patriarca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Patriarca är en venetiansk villa från 1700-talet som ligger i Mirano, även kallad Venedigs trädgård på grund av sina fina omgivningar. Detta är ett perfekt ställe där du kan koppla av efter spännande och hektiska dagar fyllda med kulturella sevärdheter. Och sevärdheter det har du många i din närhet. Du kan besöka Venedig men även Padova, Treviso, Chioggia och Prosecco-området. Du kan även ägna en heldag för att köra bort en runda till Gardasjön och det kända vindristriktet Valpolicella samt Verona.

Slå dig ner under ett parasoll

Till hotellet hör en fin trädgård där du kan slå dig ner med något gott att dricka. I den stora trädgården hittar du också utomhuspoolen med jacuzzi, solstolar och parasoll. När du tycker det är dags för lite förfriskningar kan du bege dig till baren som du har intill poolen och denna erbjuder även lättare måltider samt snacks. Vill du aktivera dig kan du spela fotboll (med syntetgräs).

Läs mer om Hotel Villa Patriarca

Restaurang öppet till frukost och middag

Hotellet har en restaurang som håller öppet varje dag dels för frukost och dels för middag. På både frukost som matbordet dukas det fram lokala specialiteter och klassiskt italienskt. Hemmagjord pasta och fina presentationer av det som serveras är något av det som uppskattas av hotellets gäster. Skulle du en kväll föredra att äta utanför huset så har du flera att välja mellan endast en kilometer bort i Mirano.

Välj det rum som passar dig

På hotellet finns det totalt 50 rum i olika kategorier och där dubbelrum (classic) är de enklaste. De som heter endast dubbelrum är classic fast med ett specialpris. Enkelrummen är på ca 12 m². Dubbelrum (classic) är på ca 20 m². Dubbelrum (superior) är på ca 22 m². Dubbelrum (executive) är på ca 30 m². En del av rummen ligger i den renoverade vingen där det finns hiss och en del i huvudbygganden utan hiss. De är alla utrustade med aircondition, Wi-Fi, kassafack, minibar, Sat-TV och badrum med dusch (utom executive som har jacuzzikar) och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Hotel Villa Cariola

Caprino Veronese, Veneto

Borgo Ca dei Sospiri

Quarto d'Altino, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Roma

Malcesine

Torre delle Fate

Refrontolo

Residence Meerblick

Lido di Jesolo

search map