Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mirano har som sagt en lång historia och bjuder på vackra byggnader, sköna omgivningar och genuin atmosfär. Till Venedig, som ligger öster om staden, är det ca 21 km vilket innebär att du kan kombinera natur med kultur utan större ansträngning.

Du har fler sevärdheter i din närhet


När du känner för att vidga dina vyer kan du bege dig till Padova med sitt mysiga centrum och välsorterade utbud. Du kan även ta en tur norrut till charmerande Treviso och det kända Prosecco-området. För sol, bad, fisk och skaldjur kör du sydöst till den mysiga och lilla kuststaden Chioggia, som ser ut som ett Venedig i miniatyr. Ca en kvart med bil söderut slingrar sig Brentafloden som är ett populärt besöksmål då den är kantad av vackra venetianska villor. Här kan du göra sköna promenader, trevliga cykelturer och paddla kanot.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

search map