Villa i Mezzane di Sotto i Veneto

Villa Madama

 
Villa Madama är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Madama är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mezzane di Sotto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Madama är en ytterst välinredd villa på hela 340 m² i lokal stil med alla moderna bekvämligheter och faciliteter. Huset ligger med en fin utsikt till Valpolicellas natursköna vinlandskap och med gångavstånd till den lilla byn Mezzane di Sotto med ett par lokala matställen, där du finner en trattoria på byns torg Piazza IV Novembre.

Perfekt placering

Vill du ta på utflykter under semestern kan du inte bo bättre. Inom få minuter i bil finner du flera framstående vinproducenter, som präglar Valpolicellas vindistrikt. Åk på upptäcktsfärd och hitta din egen personliga favorit. Till sevärda staden Verona med sitt trevliga centrum är det endast ca. 20 km och till Gardasjön har du ca. 45 km.

Trädgård med pool och utsikt

I anlutning till huset finner du terrassen och trädgården som präglas av den fina utsikten över landskapet. Här kan ni äta era måltider i det fria, svalka er i poolen samt nyttja grillfaciliteterna om kvällen. I anslutning till huset finns det även privat parkering.

Villan på Villa Madama

Villa m. 10/15 sovplatser och privat pool

Villa Madama mäter hela 340 m² och består av vardagsrum med tillhörande matplats och ett välutrustat kök (inkl. ugn, mikrovågsugn, kyl med frysfack, kokplattor, diskmaskin och tvättmaskin). Från köket har du direkt utgång till terrassen. Villan har flera badrum med toaletter samt hela fem sovrum: två med dubbelsäng, två med två enkelsängar (varav det ena med en extra bäddsoffa) samt ett sovrum med både dubbelsäng och bäddsoffa. Huset är utrustat med wi-fi.

 
 
search map