Semesterbostad i Marciaga vid Gardasjön

Residence San Michele

Huvudbyggnad Lägenheter med panoramautsikt Exempel på inredning i lägenheterna i huvudbyggnaden Exempel på inredning i lägenheterna i huvudbyggnaden Exempel på inredning i lägenheterna i huvudbyggnaden <em>Rustici</em> <em>Rustici</em> <em>Rustici</em> <em>Villette</em> Exempel på inredning i <em>Le Villette</em> Exempel på inredning i <em>Le Villette</em> Exempel på inredning i <em>Le Villette</em> Restaurangen åå Residence San Michele Frukostbuffé på Residence San Michele
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence San Michele ligger i stadsdelen Marciaga i kommunen Costermano, högt över sjön. Här är lugnt och stilla... och du har en praktfull utsikt att se fram emot. Stället rekommenderas både till barnfamiljer och par, ja till alla som önskar att bo lite bortom huvudvägen och det hektiska livet runt sjöns bredder.

Goda möjligheter för olika aktiviteter

På residence San Michele finns en restaurang där du kan äta varierat, allt från färsk pasta till lokala fiskrätter och diverse klassiker från det italienska köket. Du har också tillgång till en tennisbana, bar, en härlig pool (25x13 meter) och barnpool (3x2 meter), samt områden där du kan slappna av i solsängar i solen eller under parasoll. Varje morgon är det möjligt att få en leverans av färskt bröd från bagaren, eller äta frukost i restaurangen. Bilen kan du parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Om du behöver tvätta kläder under semestern, finns både tvättmaskin och torktumlare tillgängliga här.

Upplevelser i området

Staden Garda, med sitt inbjudande historiska centrum, ligger lite över 3 km bort, och är absolut värt ett besök eller två. Andra vackra städer runt sjön är Sirmione, Malcesine, Lazise, Bardolino.. och många, många fler. Du kan också överväga att ta en tur eller flera med båt på sjön, då det avgår många turer från Garda varje dag.

Är du pigg i benen finns det också flera stigar som leder upp till toppen av bergen varifrån du har en oslagbar utsikt över den världsberömda sjön. Du som tycker om golf, är nära golfbanan i Marciaga. Här hittar du den vackra 27-hålsbana Ca' degli Ulivi, som är omgiven av vinmarker och olivlundar. För barnfamiljer finns det flera nöjesparker inom kort köravstånd från Residence San Michele. Och för de romantiska paren ligger Romeo och Julias Verona endast 40 km bort. Verona är en stad full av liv och rörelse, som också bjuder på spektakulära operaföreställningar i arenan, riktigt bra restauranger och många trevliga caféer.

Trevliga lägenheter fördelade på två byggnader

Residence San Michele består av en huvudbyggnad på höger sida av vägen, där det ligger 34 lägenheter, samt vänster sida om vägen där du hittar resterande 12 lägenheter (i två gamla stenhus, Rustici och två nyare byggnader på två våningar). Alla lägenheter har balkong eller terrass, och är utrustade med Sat-TV, mikrougn och kaffemaskin. Det finns wi-fi på de flesta områdena, men signalen når sällan in till lägenheterna.

Läs mer om Residence San Michele

Läs om l√§genheterna på Residence San Michele

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map