Omdömen från Villa Linda

 
Villa Linda är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Linda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Malcesine här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Linda

Läs personliga omdömen av Villa Linda som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Linda. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Helene med sällskap från ALNÖ i Sverige bodde på Villa Linda i Malcesine från den 2. till den 6. september 2008.

Vi är supernöjda med både In-italia, staden Malcesine och Villa Linda som boende. Bor man på Villa Linda får man ju använda hotell Europas pool, solstolar osv samt även äta deras goda mat. Jättetrevlig personal har de också! Staden är fantastiskt mysig med sina kullerstensgator, små mysiga restauranger och fina men dyra butiker. Marknaden på lördagar stillar lite shoppingbegär! Det var andra gången vi åkte till Malcesine med In-Italia och skulle gärna kunna åka igen. Tyvärr var det ingen vind dessa dagar, till min windsurfande makes stora förtret. Bor man på Villa Linda så rekommenderar jag att välja sjöutsikt, det är värt det! Så vackert! Jobbigt att ta sig till Malcesine dock, mycket trafik med bilköer och vägarbeten. Vi åkte från Bergamo och körde fel trots att vi varit där i fjol.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Maria från Mölndal i Sverige bodde på Villa Linda i Malcesine från den 1. till den 7. juni 2008.

Jag vill berätta hur nöjd jag är med familjen Palluas hotell Europa vid Gardasjön!! Maten som ingick i halvpensionen var helt fantastisk!!! Jag kan verkligen rekommendera det och om någon av era potentiella resenärer skulle vilja ha en referensperson är jag villig att vara det. Det var en underbar, kreativ miljö; jag är jättenöjd. Även personalen som jobbade på hotellet och vid frukostbuffén och middagen var enormt vänliga, serviceminded och tillmötesgående. De pratar både tyska och engelska de flesta av dem. Jag tog alltså Ryan Air till Bergamos flygplats från Göteborg Säve och hyrde där bil. Sammanlagt tog resan cirka sex-sju timmar. Cirka 100 meter från hotell Europa går en färja till staden Limone på andra sidan Gardasjön; där fanns väldigt bra shopping tyckte jag. En dag tog jag också äggliften upp till Monte Baldo och gick sedan till fots tillbaka till byn; det tog cirka fyra timmar. Med vänlig hälsning Maria Aminoff

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 1 Vuxen
Namn
Klas med sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Villa Linda i Malcesine från den 11. till den 14. maj 2008.

Hej ! Sara och tack. Hade gärna stannat några dar till. Vi vill först säga att vi är väldigt nöjda med In-Italia som med sin fina service och hjälpsamhet var en del av att resan blev lyckad. Vi flög ner med Ryan Air till Bergamo och hyrde bil genom In-Italia det kändes tryggt. Första natten blev i Bergamo eftersom flyget var sent. På Lördagen 10 Maj var det då dags för Verona där vi bodde på Hotel Maxim.Vi tyckte Hotellet motsvarade helt de förväntningar vi hade innan. Bra rum men kanske lite för långt till själva stadskärnan om man vill promenera -räkna med 25 minuter.Mitt råd är att ta en taxi kostade bara Ca 10 Euro. Vi åt middag på hotellet där vi tog en tre rätters meny. Maten var bra men det verkade som om personalen var lite underbemannad för vi fick vänta lite för lång tid mellan rätterna.Verona som stad var mycket intressant som verkligen ger skäl för att vara en Unesco-stad. Dagarna i Malcesine 11-14 Maj där vi bodde på Villa Linda var vi mycket nöjda med. Ett fullgott alternativ om du inte vill lägga så mycket pengar på hotellrum i huvudbyggnaden Hotel Europa. Vi bodde i ett superior dubbelrum med sjöutsikt . Rummet hade en fantastisk balkong i vinkel därman också hade utsikt mot de vackra bergen. Det enda minuset är det lilla badrummet som hade behövt några kvm till för duschen. Men var gör det. Vi hade halvpension och det kan jag verkligen rekommendera. Maten är verkligen fantastisk. Riktiga konstverk på tallrikarna. Personalen trevlig och språk-kunniga. Gjorde båtutflykt till Limone som var mysigt. Vi fick också ett tips från hotellägarna om en medeltida by som låg i bergen ovanför Riva del Garda.Byn hette Canale. Resan upp dit -den ligger högt upp på slingriga vägar med en vidunderlig utsikt över Gardasjön. Vi är jättenöjda med dagarna i Malcesine. Vi avslutade resan i Bergamo där vi bodde i Alta Citta . Jag tycker det är synd att In -Italia inte har något boende i den delen av staden för det är en riktig pärla. Med Vänlig Hälsning Klas och Åsa

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populärt i Veneto

search map