Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Villa Linda

 
Villa Linda är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Linda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Malcesine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Linda är ett mindre närliggande annex till det trevliga familjeägda Hotel Europa, som ligger precis nere vid Gardasjön, ca. 800 meter norr om Malcesine. Villan ägs av den sympatiska familjen Pallua, som också står för den dagliga driften.

Det är endast 50 meter mellan Villa Linda och Hotel Europa, var faciliteter kan användas av gästerna. Från Villa Linda har man den mest fantastiska utsikten mot "Gardasjöns balkong" - de små bergsbyarna Tignale och Tremosine, precis som man också kan se staden Limone på den motsatta sidan av sjön. Den lilla färjan till Limone lägger till precis vid sidan av Hotel Europa. Det tar bara ca. 10 min att gå in till Malcesine, och man kan använda sig av den offentliga stigen, som är anlagd mellan Villa Linda och stranden.

Läs mer om Villa Linda

Villa Lindas gäster checkar in på Hotel Europa och man ska vara beredd på att skillnaden i standard på de båda ställena är stor. Hotell Europa är nytt, modernt och välbehållt medans Villa Linda är en äldre byggnad som framstår som rätt gammaldags och sliten. Som gäst på Villa Linda har man alla faciliteter på Hotel Europa till förfogande. Detta gäller bar, uppehållsrum med öppen spis, restaurang (var Villa Lindas hotellgäster äter frukost och middag), terrass, trädgård, inomhuspool (var glasdörrarna mot trädgården kan skjutas åt sidan), jacuzzi, turkiskt bad, privat strand med brygga, fitnessrum, konferensfaciliteter, underjordiskt garage och avlåst depot till cyklar, windsurfinsutrustning m.m. Villa Lindas gäster kan använda garaget på Hotel Europa i mån av plats, annars finns det gratis parkering vid Villa Linda.

Hotell Europas restaurang Al Pontile, som har panoramafönster och terrass mot sjön, är berömt för sitt fina och mycket goda kök. Boende med halvpension inkluderar därför en god middag,- men restaurangen är även öppen för gäster utifrån, både till lunch och middag.

Rummen:
Villa Linda har 8 dubbelrum, som alla är fint men mycket enkelt inredda med telefon, satellit-TV samt badrum med dusch.
- Standardrummen ligger antingen på första våningen utan balkong med hel- eller delvis sjöutsikt, eller andra våningen med balkong, varifrån man har delvis sjöutsikt. Speciella önskemål om placering kan inte garanteras.
- Superior ligger på andra våningen med balkong och har direkt sjöutsikt.

Lägenhet:
Villa Linda har 3 tvårumslägenheter som ligger på 3:e våningen med balkong. Lägenheten med 3 sängar har delvis sjöutsikt medan lägenheterna med 4 sängar har direkt sjöutsikt. De är alla fint, men enkelt inredda med telefon, satellit-TV samt badrum med dusch. Det finns kokvrå med två kokplattor, kaffemaskin och kylskåp, vardagsrum med matbord och stolar samt bäddsoffa för en eller två personer och det finns ett sovrum med dubbelsäng.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Costermano del Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map