Omdömen från Residence Roma

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Roma

Läs personliga omdömen av Residence Roma som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Roma. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Roma

Gardasjön som semester-destination

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Malcesine är en riktig turiststad

Malcesine är en trevlig stad med mycket turistig, precis som övriga städer runt Gardasjön.

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Passande med 20 minuters promenad längs stranden till staden.
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)

Altanen var riktigt bra. Möbler och inventarier nedslitna. Köket eländigt utrustat. Trappa farlig. Badrum lite och saknade plats att lägga saker.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt läge

Ligger härligt med under 2 km in till Malcesine via en stig längs sjön. Kort avstånd ner till sjön, där man kan bada. Poolen är inte så stor. Wifi är mycket instabilt, och ibland icke-existerande, det samma kan sägas om duschvattnet - duschar man medan många andra också gör det, så är där nästan inget vatten. Vacker utsikt, om man bokar med sjöutsikt. Lokala inköp i närheten. Köket ok men sparsamt inrett.

Gardasjön som semester-destination

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Ibland icke-existerande
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mycket liten och ingen barnpool.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett okej hotell

Bra lägge med en underbar utsikt över Gardasjön. Jobbig parkering som är mycket trång om man får fel plats och ingen rolig pool bar. Men helt okej

Gardasjön som semester-destination

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fantastiskt ställe

Vi har endast bra saker att säga om detta ställe. Rent, fint, och mycket trevligt litet hotell. Med ett passande avstånd till centrum av Malcesine. Det var självklart lite stök från vägen, men inte något som störde oss eller höll oss vakna om natten. Vi kommer helt säkert tillbaka till Residence Roma.

Gardasjön som semester-destination

Man ska helt klart testa kabinbanan upp till Monte Baldo. Otroligt vacker utsikt. Kom ihåg att köpa biljetterna i turist-infon - annars står man i kö väldigt länge vid Monte Baldo.
Båttur till Limone kan också rekommenderas - och självklart en tur till Verona. Vi körde nästan hela vägen in i centrum med bil - inga problem.

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Tvårumslägnehet med 2/4 sovplatser (typ 3A - tredje våningen med balkong)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det är full täckning vid poolen och i lägenheterna ut mot sjön, men inte på den sidan som vänder ut mot vägen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superfin vy

Platsen är unik och personalen mycket hjälpsam.
Det är väl underhållet helt och rent.
Vi saknade helt klart ett parasoll på balkongen på översta våningen

Gardasjön som semester-destination

Rekommenderas varmt med båttur till Limone och resan till Monte Baldo med linbana.
Restaurangerna i staden är super och prisnivå OK.

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)

Saknar parasoll som standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt för självhushåll!

Hotellet var rent och fräscht och hade en fantastisk utsikt (vi hade en lägenhet i etage med uteplats med utsikt över sjön och poolen).
Alla i personalen var väldigt trevliga. Det fanns en liten mataffär på 2-3 minuters gångavstånd vilket var smidigt då det tog ca 20 min att gå till Malcesine.

Det tog bara någon minut att gå ner till stranden och en mysig strandpromenad. Stranden var väldigt stenig så det var skönt med badskor, men vattnet är så klart och friskt så det var helt klart värt det!

Det enda som hamnade på minuslistan för vår del var att sängarna var väldigt hårda. Bäddsoffan däremot hade mjuka madrasser.

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Fantastisk utsikt!
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 + 1 sovplatser (typ 4A - första våningen med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bra ställe

En härlig lägenhet med fantastisk utsikt. Vänlig personal. Det var mysigt, snyggt och rent. Sängar var förfärliga de var oerhört hårda, men när vi reste vi fick höra att vi kunde ha bett om en extra madrass. Vi skulle mycket väl ha frågat från början. Balkongen var mycket stort och helt täckt (inte i de nedre lägenheter) så att du kan sitta i skuggan större delen av dagen, om det var för varmt. Vid havet kan man gå på en trevlig promenad till Malchesine. Jag skulle uppskatta att det är ca 2km. Om du inte vill gå hela vägen för att äta, det finns utmärkta restauranger på vägen. Jag rekommenderar starkt denna underbara plats och vi kommer definitivt tillbaka. Stormarknad i närheten. Man får absolut inte ta lägenheterna som vetter mot vägen.

Gardasjön som semester-destination

Oroa er inte för kryssning på Gardasjön om ni bor i Malcesine, sedan segla till Tobole och gå till Riva.
Om du vill segla till Limone sedan ta privata båtar. De är billigare. Det är lite dyrt att fungera, men det kostar naturligtvis också att köra och parkera. Det finns fantastiskt mycket vackert att se när man seglar.

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Om man inte har besvär med att gå
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)

Det bästa stället vi har bott på
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Man skulle logga in igen varje morgon, men då det fungerade bra.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Roma

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Top klass utsikt/llägenhet

Det är ett härligt mindre ställle. Utsikten från lägenheten ut över sjön och med bergen på den andra sidan av sjön är väldigt imponerande. Poolen som är precis nedanför lägenheterna var inte överfylld och det fanns också en mindre gräsplan där man kunde sola sig samt skugg områden. Vi var inte så mycket i poolen eftersom stranden vid sjön var toppen. Vattnet i sjön var klart, det fanns runda stenar i sjön och på stranden.

Rekommendationer till andra gäster

Malcesine är som många andra av städerna vid Gardasjön, mysig, den har många affärer och matställen.
En tur upp i bergen från stans svävarbana är en självklarhet när man är här.
Gillar man att cykla finns det förutom en massa bra turer på racercykel, också en massa turer för Mountainbike på områdets berg.

Residence Roma
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Roma
Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ 4 - tredje våningen med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Camping Gasparina

Castelnuovo del Garda

Gardaland Adventure Hotel

Castelnuovo del Garda

search map