Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Sailing Center

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Sailing Center passar dig som vill ha en bra utgångspunkt att upptäcka den vackra Gardsjön. På det familjeägda hotellet finns en reception där du har möjlighet att bevara dina värdesaker samt ett gemensamt uppehålls- och TV-rum. Här finns en frukostmatsal, restaurang, bar och terrass där du kan avnjuta din goda dryck. Utöver detta har du som gäst tillgång till bastu, turkiskt bad, fitness-rum och en privat strand , som ligger ca 6 minuter till fots från hotellet.

Sköna och lata dagar vid poolen

Förutom att du har en strand att lapa sol på, med solstolar och parasoll, kan du ta "en dag hemma" och välja ut en av de solstolar som finns utplacerade runt poolen. Eller varför inte alternera, som lite omväxling.

Läget är som sagt fint, intill vattnet och du kan välja att ta dig runt med bil, till fots eller med cykel och har du inte packat ner din egen kan du låna en av hotellets. Hotellet ställer nämligen sina mountainbikes till förfogande för gästerna, men här gäller först till kvarn principen....de kan alltså inte förbeställas men å andra sidan så kostar det inte heller något att låna dem.

Läs mer om Hotel Sailing Center

Sätt fart på dagenGardasjön är känt och framför allt populärt hos sportiga själar. Här finns mycket att göra, både till lands som till sjöss. En sak som är mycket populär är windsurfing och det finns en skola (och uthyrning) inte långt från hotellet, ca 800 m bort. Även segling är en omtyckt sysselsättning och hotellet kan hjälpa dig med tips och råd om du är intresserad. Har du med egen (windsurfing) utrustning kan det vara bra att veta att hotellet har möjlighet till förvaring. Det går också att spela golf i Marciaga, som har en 18-håls bana. Kontakta som sagt bara receptionen så hjälper de dig med att boka inträden m.m.

Ett vackert område med mysiga städer


På sjöns östra sida ligger den ena mysiga staden efter den andra och från Malcesine kan du göra många trevliga utflykter, både norr som söder men även österut. Montebaldo ligger vid dina fötter och har du lust att bli tagen av en vacker utsikt kan du ta linbanan upp från centrum. Väl hemma igen kan du fortsätta att njuta av utsikterna från terrassen tillsammans med något gott att dricka från baren.

När det kommer till mat kan du välja att antingen stanna kvar på hotellet eller bege dig till Malcesine som har flera restauranger att välja mellan. I Malcesine finns ett par mataffärer och diverse butiker, men letar du efter ett större utbud kan du antingen bege dig norrut till Riva del Garda, ca 15 km bort eller söderut till Garda, ca 30 km. Glöm inte bort att ta en runda bort till det kända Valpolicella området, där vinrankorna trängs med varandra. Här kan du besöka vingårdar, provsmaka viner och köpa godsakerna med dig hem. Till Valpolicella tar det ca en timme och när du ändå är där kan du passa på att besöka den underbara staden Verona, där du kan beskåda Julias balkong.

Du bor i komfortabla rum

På hotellet finns det endast 32 rum. Deluxe rummen är större än standard med de har alla har telefon, minibar, Sat-TV, internetuppkoppling, kassafack och badrum med dusch och hårtork. Det finns även aircondition som styrs från receptionen och som endast sätts på om direktionen anser det vara nödvändigt. Parkering finns. Tvättmöjlighet finns på plats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map