Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Malcesine

 
Hotel Malcesine är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Malcesine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Malcesine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet är omtyckt av sina gäster men du kan inte förvänta dig någon lyx utan Hotel Malcesine's syrka är läget då det ligger i centrum där det endast finns gågator och stadens lilla småbåtshamn. Med andra ord, perfekt för dig som vill bo mitt i "smeten" och ha nära till härliga Gardasjön.

Du kan promenera till stadens utbud

Hotellet, som är tre-stjärnigt, är ett "typiskt" stadshotell som ligger i stadens södra del. Här finns en bar, som håller öppet mellan kl 10.00-00.00, och en restaurang/pizzeria. Det som är bra är att du har stadens alla uteserveringar och matstället strax utanför dörren, och kan på så vis variera dig gällande maten. Letar du efter hög standard ska du inte boka detta hotell, utan snarare tvärtom, d.v.s om du letar efter ett centralt läge men kan tänka dig att bo lite enklare.

Hotellet har däremot en terrass där du kan koppla av i en av solstolarna med eller utan parasoll och njuta av den fina utsikten över sjön. Till "stranden" tar det endast ca 8 minuter att gå och på nära håll har du också busshållplats, vilket är praktiskt för dig som vill låta bilen stå under semestern.

Läs mer om Hotel Malcesine

Du får inte köra i centrum

Det positiva med hotellets läge är att det är bilfritt inne i centrum, eller rättare sagt du måste ha tillstånd för att köra in. Om du anmäler din ankomst kan du köra in för på och avlastning av bagae. Sedan blir du hänvisad till den närmsta allmänna parkeringen, som ligger utanför centrum och där du kan parkera mot avgift. Det finns som sagt allmän parkering men vi vill poängtera att hotellet är mer lämpat för dig som kommer utan bil p.g.a de bristfälliga parkeringsmöjligheterna.

Du bor i enkla rum

Hotellet har en del år på nacken och därför framstår inredningen som ganska gammaldags och sliten. De 60 rummen har alla telefon,TV, kassafack och badrum samt hårtork. Wi-Fi har du mot avgift i de allmänna utrymmena.

Läs om rummen på Hotel Malcesine

Dölj texten
 
 
search map