Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Lago di Garda

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Lago di Garda är ett trevligt litet hotell med intim känsla. Svenska Marianne, som är en av eldsjälarna, har arbetat här i många år och det är oftast hon som ser till att du har det bra. En annan viktig faktor till hotellets populäritet är läget. Du bor nämligen vid ett pittoreskt litet torg endast et stenkast från sjön, vilket i sin tur innebär att du har kort promenadavstånd till stadens utbud av restauranger, uteserveringar och butiker.

Njut av frukosten i den friska luften

Varma sköna sommardagar är det skönt att få njuta av sin frukost under bar himmel, och det kan du här på Hotel Lago di Garda, samtidigt som du ser staden vakna till liv. I samma byggnad finns nämligen en bar och restaurang/pizzeria. Och speciellt kvällstid förvandlas torget till en scen med musikanter och aktörer som livar upp stämningen. Känner du dig för att dra dig undan kan du bege dig upp till hotellets lilla takterrass där du har en vacker utsikt över sjön och det medeltida slottet, och du får lov att ta drickat med dig upp hit.

Du som vill ha en aktiv semester

Bakom Malcesine ligger Monte Baldo och från centrum kan du ta en svävbana upp till toppen av berget. Väl uppe på berget kan du vandra, cykla eller bara njuta av tillvaron och utsikten. Gillar du windsurfing då är Malcesine den rätta platsen pga bra vindförhållanden. Att göra promenader längs sjön är också populärt och från hamnen kan du gå ända bort till Val di Sogno (drömmarnas dal), ett vackert området söder om staden. Tänk på att hotellet har ingen egen parkering men du har en stor allmän strax intill.

Välskött och komfortabelt

De 27 rummen är trevligt inredda och har den komfort som behövs för en trivsam vistelse. Eftersom hotellet ligger i centrum har man satt in ljudisolerade fönster. Du kan välja mellan standardrum och classicrum. Classicrummen har en fransk balkong som kan vara vänd mot torget eller gränden. Alla rum har aircondition, Sat-TV, telefon, kassafack och hårtork.

Läs mer om Hotel Lago di Garda

Rummen på Hotel Lago di Garda

Dubbelrum (classic)

Är utrustade med fransk balkong samt utsikt mot torget eller sidogatan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Al Caminetto

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Costermano del Garda, Veneto

Hotel Drago

Brenzone, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map