Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Excelsior Bay

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Excelsior Bay ligger på strandpromenaden i den trevliga staden Malcesine, endast en kort promenad från hamnen och det charmiga centrumet med restauranger, caféer och butiker. Hotellet ligger direkt ut mot sjön med en betagande utsikt över alla segelbåtar, samt bergen på andra sidan sjön. Från hotellets restaurang kan du njuta av solnedgången och se alla ljus bli tända i den kända staden Limone, som du kan åka båt till direkt från Malcesine på under 20 minuter.

Restaurang och pool väntar på dig

Hotellet framstår i fin standard med en bra restaurang och härliga rum. Från terrassen, där poolen är placerad, är det en betagande utsikt över sjön, och ingen störande förbipasserande, då hotellet ligger under den trafikerade kustvägen. Utöver restaurang och pool, har hotellet faciliteter som reception, hiss, inomhusbar, utomhusservering vid poolen, fitnessrum med bastu, solarium och massage.

Läs mer om Hotel Excelsior Bay

Fina rum med balkong och aircondition

Det finns 70 rum på hotellet med balkong eller terass. Några av dem har sjöutsikt från sidan eller sjöutsikt och några av dem ligger ut mot bl.a poolen. De är alla trevliga och komfortabla med aircondition, kassafack, telefon, Sat-TV, badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map