Omdömen från Hotel Europa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Europa

Läs personliga omdömen av Hotel Europa som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Europa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint hotell med mycket bra placering

Tyckte om servicen på hotellet, utsikten fin och god frukost. Mycket otillfredsställande att vid bokning fanns ingen info att restaurangen på hotellet öppnade först en månad senare. Vi var där 26/3 - 29/3. För oss var detta mycket viktigt då vi reste med små barn. Vi märkte av Påsk-stämningen under vår vistelse, bl.a. med målade ägg, chokladägg, påskkakor... Fint och mycket välsmakande!

Rekommendationer till andra gäster

Vi smakade pizza med sardeller och chili, vilken upplevelse (pizzerian ligger ca. 10 min körning till motsatt sida av Malcesine. Alla pizzor smakade bra!

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum Superior med balkong och sjöutsikt (inkl. frukost - ingen återbetalning)

Lite för litet för två vuxna och två barn, mycket liten balkong men fina möbler.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Mycket dålig wi-fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Mycket kallt vatten, jacuzzi fungerade ej
Restaurang

Var inte öppen till kvällsmat, endast frukost som var helt ok, men info om att restaurangen först öppnade om en månad.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Europa

Gardasjön som semester-destination

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum Superior med balkong och sjöutsikt
Dubbelrum Superior med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Helt och hållet härligt.

Vi tillbringade fyra härliga dagar, 19-23/7 2015, på Hotel Europa och jag kan varmt rekommendera stället till andra. Inget att klaga på överhuvudtaget, vi kände oss välkomna från det att vi anmälde vår ankomst i receptionen. Vi visades runt och fick förklarat för oss hur allt fungerade. Bagaget levererades till vårt rum.
Hotellet är inte större än att personalen snabbt känner igen en och vet vem man är – trevligt.
Läget är perfekt, alldeles vid stranden, bara en stig emellan som leder in till Malcesine.
Frukosten är supergod – rummet härligt svalt och modernt.
Promenaden längs vattnet in till Malcesine tar knappa tio minuter och det är liv hela vägen. Staden är mycket charmig med alla de branta gatorna – fyllda med små butiker och restauranger.
Jag har bara gott att säga om Hotel Europa och Malcesine. Ett ställe jag mycket gärna återvänder till.

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum Standard med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester i Malcesine

Vi hade en härlig vecka i Malcesine. Hotellet hade bra läge i förhållande till centrum, det tog cirka 10 minuter att gå för att komma till centrum. Rummet var bra, men lite besvärligt att få till aircondition-funktionen, som gärna vill stänga av sig på natten. Frukosten var helt fantastisk! Minus var att vi bodde på första våningen (ground floor) och balkongen var i höjd med infarten till garaget i källaren. Så varje gång någon åkte in eller ut ur garaget så var det till att heja och vinka när man satt på balkongen. Satsa därför på att hamna en våning högre! Personalen var jättetrevlig.

Rekommendationer till andra gäster

Att åka upp till Monte Baldo och vandra är ett måste, men se till att klä dig efter väder. Det var 23 grader i Malcesine men 5 grader på toppen när vi åkte upp.

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum Superior med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

En fantastisk plats

Detta är tredje året vi har varit på samma hotell. Här trivs vi väldigt bra. Det är viktigt att ma väljer havsutsikt, då denna är fantastisk. Maten är också god. Personalen är gästfri. För er som kommer med bil finns det ett källargarage. Vi kommer säkert att återvända fler gånger.

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum de Luxe med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Hotell Europa

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum De Luxe med balkong och sjöutsikt

Det borda funnits bättre belysning på rummet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det var väldigt enformig musik vid poolen!
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Europa

Efter att varit lycklig och hittat ett hotell som var anpassat till handikappade, var det bara att åka iväg. Det är något av en utmaning att ge sig iväg på resa till Gardasjön som handikappad, men då jag varit iväg många gånger, var det bara att hoppa på en ny utmaning och upptäcka nya platser. Det tog en och en halv dag att ta sig ner, och jag övernattade på vägen, strax innan München på ett okej hotell. Nästa dag gick resan vidare till österrikiska gränsen, och efter ett par timmars biltur via Brennerpasset in i Italien, och via motorvägen nådde jag till slut Gardasjön.
Så, nu väntade bara att hitta hotellet, men det var inte lika lätt då det var en cykeltävling i staden, så jag fick köra en omväg, men till sist nådde jag hotellet. Jag checkade in, la mig ner för att vila, och nästa dag var jag redo att uppleva stället, på schemat stod stadsvandring och många museer.
Det var en 95% perfekt resa, det enda negativa är att hotellets parkering för handikappade inte är den bästa - den ligger under hotellet och är endast för små bilar.
I övrigt var det ett bra hotell, med personal som pratade tyska och gärna hjälpte till att rekommendera utflykter.

Rekommendationer till andra gäster

Som hjälp till andra som gärna vill köra själv till Italien - se till att uppdatera er gps innan resan så att ni undviker att köra vilse.
En annan sak, om ni är handikappade, se till att det finns p-plats för handikap-bilar.
Se till att alla dokument finns, så att du får lov att köra rullstol på hotellet, och som hjälp kanske hotellet kan skicka några bilder så att du vet hur det ser ut på förhand.

Hotel Europa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Europa
Dubbelrum superior med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Använde inte det
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Använde inte den
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Sportsman

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map