Omdömen från Hotel Don Pedro

 
Hotel Don Pedro är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Don Pedro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Malcesine här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Don Pedro

Läs personliga omdömen av Hotel Don Pedro som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Don Pedro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mattias med familj från Malmberget i Sverige bodde på Hotel Don Pedro i Malcesine från den 28. juni till den 4. juli 2007.

Resan var en fullträff vi tyckte mycket om området och Italien. Vi bodde på Hotel Don Pedro i Standardrum vilket var en besvikelse, först bodde vi bakom köket med det som enda utsikt, vi kunde byta till ett bättre läge tackvare trevlig personal:-). Det MÅSTE framgå på något sätt i hotell beskrivningen att dessa rum ligger i ett annex bakom hotellet i markplan, tycker vi.Vi hade bokat med halv pension och måste säga att maten var bra och varierande för att vara buffe. Hotellet var mycket fint och väl skött med fina pooler och lek för barnen om än kuperat.
Personalen var som jag nämde kanon bra.15-20 min till centrum beroende på åt vilket håll man gick, sluttning, var inget vi hade problem med=motion. Vi reser mycket i vår familj min. 1-2 ggr per år över hela världen och sett mycke men har nu hittat ett blivande favorit res mål, Italien och Gardasjö området med underbar omgivning och trevliga människor samt nära till bergen dit vi gärna tar en tur.Den lilla kontakt jag haft med in-italia har jag inget att invända mot, det har varit smidigt och bra.TACK!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 7 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Golf Residence

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda

search map