Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Dolomiti

Pris från per pers.
Hotel Dolomitis fina pool mitt i Malcesine Trevlig innergård under Pergola
 
Hotel Dolomiti är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Dolomiti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Malcesine här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tänka sig - ett hotell med pool mitt i en av Gardasjöns härligaste städer! Det trevliga Hotel Dolomiti som erbjuder parkering ca. 150 meter från hotellet (mot tillägg) stoltserar dessutom med ett fint trädäck med pool och solstolar samt det stämningsfulla centrum med barer och restauranger precis utanför dörren.

Fin innergård med pergola och härlig pool

Utomhus finner man en härlig trädgård under en Pergola där frukosten serveras under årets varma månader. Invändigt finner man reception med tillhörande bar och lounge med internetpoint, wi-fi (mot tillägg), frukostmatsal, samt hiss. Man har inte sjöutsikt från hotellet men man kan gå ner till sjön på få minuter. Hotellet ligger ganska lugnt trots sin centrala placering, men från poolen kan man ana trafiken från huvudvägen som ligger en bit bort. Hotellet erbjuder dessutom laddningsstation för elbilar.

Läs mer om Hotel Dolomiti

Dubbelrum Deluxe
- Dessa rum är alla utrustade med satellit-TV, wi-fi, aircondition, litet kylskåp, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum har ej balkong. Två av dem har plats för en extra säng.
Dubbelrum Deluxe med balkong
- Dessa fyra rum har alla balkong ut mot poolen. Dessutom finns det tre trippelrum. Alla rum har satellit-TV, wi-fi, aircondition, litet kylskåp, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och dusch.
Suite
- Det finns två sviter av denna typ. Rummen består av två rum och har kokvrå, satellit-TV, wi-fi, aircondition, litet kylskåp, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Sviterna är till två personer med plats för två extra sängar för totalt fyra personer.
Suite med balkong
- Dessa tre sviter har alla balkong. Rummen som består av två rum har kokvrå, satellit-TV, wi-fi, aircondition, litet kylskåp, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Sviterna är till två personer med plats för två extra sängar för totalt fyra personer.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

search map