Hotell i Malcesine vid Gardasjön

Hotel Bellevue San Lorenzo

 
Hotel Bellevue San Lorenzo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bellevue San Lorenzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Malcesine här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns inte många hotell som Bellevue San Lorenzo vid Gardasjön, och det är inte heller ett ställe, som gör mycket väsen av sig, sett från kustvägen - men så snart du kör in genom den stora järnporten och stiger ur bilen, öppnar sig en helt ny värld. Den stora vita villan, som idag utgör hotellets huvudbyggnad, hette ursprungligen Villa Gruber, och var en privat villa i många år. För cirka 25 år sedan köptes den av de nuvarande ägarna, vilka har lagt ner mycket tid och kraft på att renovera och bygga ut. Genom tiderna har hotellet haft många prominenta gäster, bland andra konstnären Gustav Klimt, som bodde här 1913.

Här möts gammalt och nytt

Även om själva villan genomgått en större renovering, och idag framstår som en smakfull blandning mellan nytt och gammalt, är den ursprungliga atmosfären lyckligtvis bevarad, och du känner dig som att du befinner dig i tidigare epokers storhet - och inte minst fred och idyll. Detta innebär också, att stället inte passar barnfamiljer, och barn under 6 år är inte välkomna.

Läs mer om Hotel Bellevue San Lorenzo

En makalös utsikt

Hotellet består idag av flera byggnader, som ligger utspridda i trädgården. Även om de nyaste byggnaderna är mycket moderna, passar de väl in i helheten, och hotellet skapar perfekta ramar om en vistelse utöver det vanliga. Utsikten över sjön, de omkringliggande bergen, som också kallas "Gardasjöns balkong", och staden Malcesine är obetalbar, och det tar endast 15-20 minuter att promenera längs den vackra sjöpromenaden in till centrum.

En vistelse utöver det vanliga

På hotellet finns en liten reception, samt flera läs- och vardagsrum med internettillgång. I trädgården hittar du den härliga poolen, där det finns liggstolar och solparasoll, och det finns också ett SPA med bastu, turkiskt bad, jacuzzi och gym. Bellevuw San Lorenzo ligger ut mot den förhållandevis trafikerade kustvägen, men endast några meter in på området hör du ljudet från trafiken endast mycket svagt, och därför stör det inte de flesta. Det finns garage på hotellet, och det är först-till-kvarn som gäller. Hotellet trevliga restaurang ligger med utsikt mot trädgården och sjön. Det serveras en frukostbuffé, samt en läcker meny till middag med flera valmöjligheter, bland annat erbjuds en vegetarisk meny. Dessutom har hotellet en spännande vinkällare. Efter middagen kan du avsluta dagen med en drink i hotellets stämningsfulla bar, eller på terrassen med utsikt över Gardasjön.

Smakfullt inredda rum

De totalt 52 rummen och sviterna är inredda i ursprunglig eller modern stil, och har alla aircondition, sat-TV, radio, telefon, kassaskåp, minibar samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. De flesta rummen har också balkong eller terrass och en del har utsikt mot sjön.
Obs! Under vissa perioder är det krav på 7 nätters vistelse, men prova dig fram när du söker för perioderna är inte fasta.

Dölj texten
 
 
search map