Agriturismo i Longare i Veneto

Le Vescovane

 
Le Vescovane är inte tillgänglig i dagsläget
Le Vescovane är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Longare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kullarna högt beläget mellan Vicenza och Padova ligger Le Vescovane som är ett vackert lantställe vars historia går tillbaka till 1400-talet. Stället är ett utmärkt val för gäster som vill kombinera den lantliga atmosfären med spännande utflykter i en ytterst sevärd del av regionen Veneto.

Genuin restaurang med lokalt kök

Le Vescovane blev för några år sedan genomgående renoverat där bl.a. huvudbyggnaden byggdes om till ett trevligt hotell med nio rum samt en trevlig och lokal restaurang som besöks flitigt av folk från när och fjärran. På helgerna arrangeras det ofta bröllop och andra festligheter.

Läs mer om Le Vescovane

Kombinera avkoppling med utflykter

På Le Vescovane präglas atmosfären av att man befinner sig på landet. finns gemensamma uppehållsrum med bl.a. öppen spis och veranda. I receptionen och runt allmänna utrymme finns det tillgång till wi-fi. I den sköna trädgården finns en fin pool (14 x 7 m) samt gott om plats för barn att leka på. Stället har dessutom en perfekt placering för de som vill utforska och besöka Veneto regionens spännande kulturstäder: 65 km till Venedig, 60 km till Verona och 22 km till Padova.

Aktiv gård med egen produktion

På de 13 hektar jord producerar gården vin, olivolja och frukt. Man föder även upp gäss, kycklingar, änder, getter och grisar. En del av produktionen säljs men den största delen tillagas i restaurangens kök.

Rymliga rum i antik stil

Rummen är alla fint möblerade med antika möbler och nyare inslag som utgör en trevlig kombination. Alla rum är utrustade med TV, telefon, minibar, aircondition och självklart badrum / toalett med hårtork. Då detta är en äldre byggnad som man renoverat och inte ett tråkigt stadshotell är alla rummen olika; några är ljusa, andra mörka, stora eller lite mindre. Detta är en del av ställets natur och en del av dess charm.

Notering

Observera att Le Vescovane är mycket populärt för bröllopsfester. Du kan därför förvänta dig att varje lördag under sommaren, kommer det arrangeras bröllopsfester på stället.

Läs om rummen på Le Vescovane

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map