Omdömen från La Casetta Blu

 
La Casetta Blu är inte tillgänglig i dagsläget
La Casetta Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Longare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Casetta Blu

Läs personliga omdömen av La Casetta Blu som ligger i Veneto. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Casetta Blu. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Casetta Blu

Om du lägger stor vikt vid god mat är detta en riktig pärla. Leende och vänlig personal. Fantastisk pool. Men om du behöver koppla av i ett lugna omgivningar är detta inte rätt plats. Det var bröllop lördag och söndag, fest måndag, vi blev helt instängda och diverse gäster satte sig på vår terrass. Vi lämnade en dag tidigare då vi kunde se att det var nya sällskap på ingång. Man får inte vara rädd för kryp, i huset fanns det sådana av olika slag, bland annat bodde det en skorpion i badrummet och kom fram varje natt. Jag skulle gärna vilja äta där igen, men inte bo där.

Rekommendationer till andra gäster

Om du befinner dig i området ska du inte missa att ta en tur till Vicenza, en fantastiskt vacker stad med goda shoppingmöjligheter.

La Casetta Blu
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Casetta Blu
Hus med 2/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett härlig matupplevelse och ett bra läge

Vi (två vuxna med dotter 15 och son på 12) tillbringade vecka 28 med egen "stuga" och fantastisk pool. Morgonsimning med lavendel hängande i luften lever vi länge på.
Under vår vecka gjorde vi utflykter till kringliggande orter, men boendet lockade oss även kvar till härligt poolhäng. Det som kom att överraska var dock den härliga matupplevelsen. Giovanni som den engelsktalande hovmästare vägledde oss till många nya spännande smakupplevelser. Närproducerad Prosecco, egenodlade grönsaker, egna charkprodukter, fantastiska desserter, ett kök som stod för kvalitet och med både klassisk meny och mer vågad modern matlagningskonst på matsedeln.
Ett mycket charmigt ställe, även om man kunde önskat lite bättre städning i vårt hus så ger vi ett högt betyg för helheten. Vi tycker också att läget gav oss bra möjligheter att utforska Veneto och vi kan med gott hjärta rekommendera La Casetta Blu!

Rekommendationer till andra gäster

10km ner till vackra Vicenza där det finns mycket fin arkitektur. Kan rekommendera att parkera här om man vill in till Venedig. Tåget härifrån och in till Venedig tog ca 45 minuter och då kom vi hela vägen in och slapp allt vad bilköer heter.
Barnen och vi älskade det fina vattenlandet Aqualandia ute vid Jesolo (norr om Venedig) dit vi körde på en och en halv timme från huset. Här bjöds vi på bra underhållning, sol och roliga badminnen i en mycket vacker vattenpark med pirattema. Se till att hänga på låset kl 10, väl värt en heldag.
Närliggande producenter av både viner och Prosecco, dock svårt att hitta öppna ställen och här är det bra att läsa på lite mer på hemmaplan innan man ger sig ut.
På vägen dit gjorde vi Gardasjön vilket ligger ca 1 timme från huset, härlig omgivning som varmt kan rekommenderas och på vägen däremellan finner man det härliga vinområdet Valpolicella.
På hemresan gjorde vi Dolomiterna och fick njuta av fantastiska alpvyer och skön vandring med utgångspunkt i Canazei, ca 3,5 timmar bilresa från huset så detta är inte någon dagsutflykt men kan varmt rekommenderas på hem- eller ditresa.

La Casetta Blu
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Casetta Blu
Hus med 2/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härligt hus i vackra omgivningar

La Casetta Blu ligger nära Vicenza (15 min bil) och likväl isolerat i en vackert kuperad terräng. Huset är stort, vi var 6 vuxna och en baby på 9 månader, och vi hade gott om plats. Köket och badrummet har de basala faciliteterna, men inte mer. Huset ligger i anknytning till ett hotell (med en fantastisk restaurang). Det betyder att poolen inte är privat, som det anges i In-Italias material. Den nyttjas också av hotellets gäster. Men den är så pass stor att det inte är ett problem.
Allt i allt hade vi några härliga dagar i huset, hotellets personal var tillmötesgående och lätta att få tag på.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Johanna med familj från Karlskrona i Sverige bodde på La Casetta Blu i Longare från den 23. till den 30. juli 2011.

Vi var supernöjda med såväl La Casetta Blu som med hela er professionella hantering. Stort tack! Le Vescovane ligger väldigt bra till i förhållande till Vicenza. Bra utgångspunkt för dagsturer – vi tog oss till Venedig, Gardasjön, Bassano del Grappa, Operafestivalen i Verona, Padova mm.

Huset var toppen för oss med barn i åldrarna 7, 9 och 11 år. Eftersom det bara var ett räcke på övre våningen så är det nog inte lämpligt för mindre barn, men våra var tillräckligt stora för att begripa att de inte ska luta sig ut över räcket från sängarna så det var inga problem för oss. Utsikten från de två balkongerna mot dalen och poolen var jättefin. Stora skjutdörrar med en ”egen” uteplats var också bra.

Le Vescovanes egen restaurang var fin och väl besökt av lokalbefokningen. Under veckan var det både ett stort cocktailparty en kväll och bröllopsfest en kväll. En del hög musik, men vi tyckte de var så bra så det bekom oss inte. Men känsliga personer hade kanske blivit störda om man bor i La Casetta Blu. Om man bor i hotelldelen så är nog störningsrisken minimal. Poolen disponerade vi ganska ensamma även om det var mitt i högsäsongen. Vi skickar med några bilder som ni gärna får använda.

Än en gång – vi var supernöjda och rekommenderar både Le Vescovane och In-Italia till alla våra vänner!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Lars med familj från Göteborg i Sverige bodde på La Casetta Blu i Longare från den 30. maj till den 2. juni 2007.

Hej och tack för att det funkat så bra med vårt boende i Italien. För att ge er lite feedback säger vi så här.
1) Vi hade med oss en portabel navigator och hade svårt att lokalisera Longare och Vinchio, därför rekommenderar vi att man följer er vägbeskrivning istället.
2) Longare var trevligt, skönt att ha ett eget hus men badummet var lite ofräscht (skorpion som nattbesökare). Man skall helst inte vara mer än fyra personer eftersom bäddsoffan inte var jätteskön att ligga i. Eftersom vädret inte var jättebra de första dagarna så var huset rätt fuktigt så hade man velat elda i kaminen som fanns eller sätta på något/några element.
3) Oggebio var trevligt. Lakanen var manglade men det var hål i dem så det kändes lite tråkigt. Trafiken kunde vara väldigt störande på natten efterom i Italien kör man dag som natt. Köksutrustningen var inte
komplett så vi fick be dem komplettera flera gånger, det kändes
tråkigt. De "lurade" oss vid slutdebiteringen, vilket vill vill ha hjälp med men jag återkommer med det i slutet på mailet.
4) Vinchio, var jättetrevligt och jättefräscht. Vi hade missat att det fanns kök så vi hade lämnat ifrån oss all mat i Oggebio. Rekommenderar starkt att man stannar och äter deras middag på kvällen, fantastisk mat och fantastiskt vin och vidunderlig utsikt över vinkullarna.
5) Det har inte varit några som helst problem när vi kommit fram eller rest därifrån. Väldigt trevligt bemötta på alla ställen.
6) För att återkomma till Oggebio. Vi skulle vilja få lite pengar tillbaka. Vid slutdebiteringen tvingades vi att betala totalt €170,50, bl a €45 för slutstädning samt €35 (€7 x 5 sängkläder). Totalt €80 som vi anser ingick i priset enligt voucher 20640924.- Hur går vi vidare med det. Betalar ni det till oss och ni tar det med dem?

Vi är verkligen jättenöjda med hur vi har blivit bemötta av er och rekommernderar er till våra vänner. Vi kommer utan att tveka använda oss av er igen när vi börjar planerar ny tripp till Italien.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map