Semesterbostad i Lido di Venezia

Le Ville del Lido

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Rummen, suiterna och lägenheterna ligger alltså i gröna omgivningar på den långa och lugnt trafikerade strandvägen. Det fins med Lido di Venezia, som ön heter, är att du här har tillgång till strand. Väljer du att bo på Le Ville del Lido har du dessutom möjlighet att boka dessa både på dags- och veckobasis.

Venedig på en halvtimme

Stället består av totalt 3 byggnader som ligger omkring poolen. Som något unikt ger le Ville möjligheten att kombinera badsemester med en storstadssemester, vilket gör detta ställe perfekt för både par och barnfamiljer. Samtidigt betyder läget, på den berömda Lido, att du kan ta med din bil, och det finns privat parkering dels under öppen himmel, dels i övertäckt garage mot en mindre betalning.

Läs mer om Le Ville del Lido

Pool med spa avdelning

Det finns en trevlig reception som är öppen morgon och eftermiddag, liksom det finns frukostmatsal i källaren under receptionen. Ställets pool, som också har en liten spa-avdelning är öppen från 09:00 till 19:00.

Du bor med självhushåll

De totalt 22 rummen/suiterna/lägenheterna är fint med enkelt inredda, och inredda helt i venetiansk stil i olika klassiska färger. Alla har antingen terrass (på första våningen) eller balkong (andra våningen). De har sat-TV, litet pentry, liten kyl, luftkonditionering samt badrum med dusch/kar. Extrabäddar är i bäddsoffa.

Läs om l√§genheterna på Le Ville del Lido

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Le Ville del Lido

Läs personliga omdömen av Le Ville del Lido som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Ville del Lido. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Le Ville del Lido

Utmärkt

En fantastisk anläggning. Lagom stor , vackra lägenheter, behagligt poolområde OCH mycket rent och snyggt. Vacker kanalvandring till centrum. Närhet till Venedig och andra utflyktsmål.

Läs mer

Semester på Lido/Venedig

Vi är en stor familj som önskade kombinera Venedig med sol och bad. Av Marcus Stoltz på In-Italia fick vi tipset att bo på Le Ville Del Lido. För oss blev det mitt i prick, vi kunde inte haft ett mer perfekt boende. Rent och välunderhållet, sköna sängar och inte lyhört. Terassen på taket utnyttjade vi ofta och poolen kändes inte överklorerad. Det var nära till havet och flera bra restauranger i närheten. Det var fritt WiFi men ofta svårt att komma IT på nätet, de flesta i personalen var mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Vi känner oss mycket nöjda med vår vecka på Lido. Tack!

Läs mer

Bedömning av Le Ville del Lido

Läs mer

Per med familj från Strömstad i Sverige bodde på Le Ville del Lido i Lido di Venezia från den 26. juni till den 1. juli 2012.

Vi är mycket nöjda med vistelsen på le Ville del Lido! Bra boende, snyggt och rent. Fin välskött pool och trevlig personal. Hotellet har ett perfekt läge, i alla fall för oss. Efter en dagstur till Venedig som myllrade av turister, var det skönt att ta båten hem till Lido där det är lugnare. Kontakten med in-italia har varit helt perfekt! Vi kommer troligen återvända till Italien och då kommer in-italia att vara vårt förstaval vid val av hotell.

Läs mer

Maria med familj från Enskede i Sverige bodde på Le Ville del Lido i Lido di Venezia från den 21. till den 25. april 2010.

Hej Vi är väldigt nöjda med standarden och läget på hotellet. Vi bodde hur bra som helst, hotellet var lugnt, tyst, trevligt inrett och sköna sängar. Hotellet var faktiskt bättre än vad vi hade vågat tro, man vill inte ha för höga förväntningar så att man blir besviken. Frukosten var bra, allt var bra. Det enda som vi kan klaga på var att vägbeskrivningen hade mycket mer att önska och att personalen på hotellet inte kunde engelska. Vi trotsade vulkanen på Island och tog bilen till Venedig, eftersom flyget var inställt. Vi fick tyvärr inga pengar tillbaka för vårt boende och vi hade redan betalat allt, så då beslutade vi oss för att åka i alla fall. Det ångrar vi inte, men det är väldigt långt och man behöver gott om tid för att rasta och för att kunna se och uppleva saker under resans gång. Vi hade inte räknat med att det skulle bli en bilsemester så vi hade alldeles för kort tid på oss. Det tar 2 hela dagar att åka dit och 2 hem. Människorna på Lido var vänliga och tillmötesgående, medan Italienarna i Venedig verkade vara extremt trötta och irriterade på turister. Det fanns de som var väldigt trevliga, men många var inte det. Vi kom fram sent på natten för det hade hänt något på autobahn så vi satt i bilkö i tre timmar och då hade tronchetton= båtfärjan slutat att gå, vi fick sova tre timmar i bilen. Vi ringde till hotellet och berättade att vi var sena och vi undrade hur man kunde ta sig ut till vår ö. Personen i receptionen förstod tyvärr inte ett ord av vad jag sa han sa bara- good night. Det var väldigt frustrerande, men inget att göra åt. Jag kan mycket väl rekommendera Lido men skaffa en bra vägbeskrivning och ta reda på båt och färjetiderna. Ha en även ordentlig reskassa det är mitt tips för det är inte så billigt. Ha en trevlig resa och jag lovar att ni kommer att bo bra på Lido de Venecia.

Läs mer

Tomas med sällskap från Sundsvall i Sverige bodde på Le Ville del Lido i Lido di Venezia från den 26. oktober till den 2. november 2007.

Härligt att bo nära stranden, vi badade i havet sista dagarna i oktober. Saknade mikro eller ugn i köket. Fin pool med lite massagebubbel. Trevliga lugna omgivningar. Fint att ha staden Venedig med kaneler och palats på en halvtimmes avstånd. Reste även till Italiens största nöjesfält Gardaland med tåg till Peschiera del Garda, gratisbuss 2 km. Vackert och mycket kul nöjesfält, korta köer 31 oktober.

Läs mer
 
search map