Semesterbostad i Lido di Venezia

Le Ville del Lido

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger i gröna omgivningar på den långa och lugnt trafikerade strandvägen. Dessutom går det fint att boka dessa lägenheter på både dags- och veckobasis.

Venedig på en halvtimme

Stället består av totalt 3 byggnader som ligger omkring poolen. Som något unikt ger le Ville möjligheten att kombinera badsemester med en storstadssemester, vilket gör detta ställe perfekt för både par och barnfamiljer. Samtidigt betyder belägenheten på den berömda Lido, att man kan ta med sin bil, och det finns privat parkering dels under öppen himmel, dels i övertäckt garage mot en mindre betalning.

Läs mer om Le Ville del Lido

Pool med spa avdelning

Det finns en trevlig reception som är öppen morgon och eftermiddag, liksom det finns frukostmatsal i källaren under receptionen, - och till skillnad från de flesta lägenhetskomplex, är både frukost och daglig städning inkluderat i priserna. Ställets pool, som också har en liten spa-avdelning är öppen från 09:00 till 19:00.

Lägenheterna

De totalt 22 lägenheterna är fint med enkelt inredda, och inredda helt i veneziansk stil i olika klassiska färger. Alla lägenheter har antingen terrass (på första våningen) eller balkong (andra våningen).

Tvårumslägenhet för totalt 2 + 1 personer:
- Lägenheterna är på cirka 45 m², och består av uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa till en person, kokvrå med 2 plattor och ett litet kylskåp, dubbelrum och badrum samt aircondition.

Trerumslägenhet för totalt 4 + 1 personer:
- Lägenheterna är på cirka 58 m², och består av uppehållsrum med satellit-TV och bäddsoffa för en person, kokvrå med 2 plattor och ett litet kylskåp, ett dubbelrum med bad, ett sovrum med 2 enkelsängar, ett extra badrum samt aircondition.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Tenuta Quarrata

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map