Semesterbostad i Lido di Venezia

Hotel & Residence Venezia 2000

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här kan du få både romantik som avkoppling på stranden. Hotel Venezia erbjuder det bästa av både världar. Med sina 46 rum är det inte ett stort hotell, och atmosfären är intim.

Ta en stranddag

Om du har beslutat att endast stanna några få nätter, är det mycket möjligt att du kommer att lockas till att förlänga din vistelse några extra nätter - för med så många sevärdheter att se, kanske tiden inte räcker till att besöka stranden. Så tänk till en extra gång innan du bokar resa, så att du slipper att boka om flygbiljetterna hem när du insett att du vill stanna mycket längre.

Fantastiskt läge

Hotel Venezia bjuder på en härlig terrass med panoramautsikt över den intilliggande stranden och det Adriatiska havet. Det är ett stort privilegium att vakna upp med ditt morgonkaffe, och se ut över havet, samtidigt som du vet att du kan ta vattenbussen Vaporetto till Venedig på mindre än en halvtimme och där förvilla dig i en historisk labyrint av vackra kanaler. Det tar endast 10-15 minuter att gå till stoppet för vattenbussarna, men om du inte skulle vilja gå denna promenad finns det också ett busstopp utanför dörren så att du kan åka hela vägen fram till vattenbussen.

Dessutom hotell erbjuder utmärkta faciliteter för ett trestjärnigt hotell. På terrassen hittar du solstolar och parasoll där du kan läsa din bok i skuggan. För total avslappning kan du hoppa ner i jacuzzin. Hotellet har också en restaurang som serverar italienska och internationella rätter. Det finns också en fri parkeringsplats och 24-timmars reception. Och för er golfare finns det en 18-håls bana i närheten.

Läs mer om Hotel & Residence Venezia 2000

Rymliga och klassiskt inredda rum

Rummen är dekorerade och inredda i en klassisk stil, samtidigt är det väldigt ljusa. Vissa rum har en stor, vacker terrass med utsikt över havet. Alla rum har telefon, sat-TV, aircondition, hårtork och badrum.

Läs om l√§genheterna på Hotel & Residence Venezia 2000

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map