Semesterbostad i Lido di Venezia

Hotel & Residence Venezia 2000

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi på In-Italia tycker att det är den bästa möjliga kombinationen: romantik på ena sidan, och avkoppling på stranden på den andra. Hotel Venezia erbjuder det bästa av både världar. Med sina 46 rum är det inte ett stort hotell, och atmosfären är intim.
Om du har beslutat att endast stanna några få nätter, är det mycket möjligt att du kommer att lockas till att förlänga din vistelse några extra nätter - för med så många sevärdheter att se, kanske tiden inte räcker till att besöka stranden. Så tänk till en extra gång innan du bokar resa, så att du slipper att boka om flygbiljetterna hem när du insett att du vill stanna mycket längre.

Fantastiskt läge

Hotel Venezia bjuder på en härlig terrass med panoramautsikt över den intilliggande stranden och det Adriatiska havet. Det är ett stort privilegium att vakna upp med ditt morgonkaffe, och se ut över havet, samtidigt som du vet att du kan ta vattenbussen Vaporetto till Venedig på mindre än en halvtimme och där förvilla dig i en historisk labyrint av vackra kanaler. Det tar endast 10-15 minuter att gå till stoppet för vattenbussarna, men om du inte skulle vilja gå denna promenad finns det också ett busstop utanför dörren så att du kan åka hela vägen fram till vattenbussen.

Dessutom hotell erbjuder utmärkta faciliteter för ett trestjärnigt hotell. På terrassen hittar du solstolar och parasoll där du kan läsa din bok i skuggan. För total avslappning kan du hoppa ner i jacuzzin. Hotellet har också en restaurang som serverar italienska och internationella rätter. Det finns också en fri parkeringsplats och 24-timmars reception. Och för er golfare finns det en 18-hålsbana i närheten.

Läs mer om Hotel & Residence Venezia 2000

Rymliga och rena rum

Rummen är dekorerade och inredda i en klassisk stil, samtidigt är det väldigt ljusa. Vissa rum har en stor, vacker terrass med utsikt över havet. Alla rum har telefon, sat-TV, aircondition, hårtork och badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Edera

Caorle, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

Residence Liana

Torri del Benaco

search map