Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Ganska nära Venedig på adriatiska havskusten, ligger en favorit bland många resenärer, nämligen Lido di Jesolo. Med In-Italia hittar du billige sista-minuten-resor till Lido di Jesolo genom att använda sökboxen här ovanför.

Lido di Jesolo hör till regionen Venetos mest populära badorter, där avslappning och livsnjutande står i fokus. Här på kusten ut till det varma Adriatiska havet, lockas många familjer av den långa, barnvänliga sandstranden och det stora utbudet av roliga aktiviteter.

Barnvänlig badsemester

Jesolo-stranden har sedan 2004 haft status som en Blå Flagg-strand, den internationella miljöutmärkelsen för rent vatten och en rad andra miljökrav. Den kilometerlånga stranden komplementeras av stadens stora utbud av trevliga restauranger, barer och caféer som särskilt under kvällstimmarna lockar många till stadens huvudgata (som stängs för trafik). Därtill kommer frestelserna i de många spännande butikerna, som också håller öppet sent i sommarmånaderna.

Är det inte nog att slappa på stranden hela semester, är en dag på vattenlandet Aqualandia en säker hit bland barn och barnsliga själar. Här väntar en massa underhållning med höga vattenrutschkanor, pooler med vågor, shower och aktiviter. Vattenlandet har fler gånger om utsätts till Italiens bästa.

Vill du vidhålla din golfsving under semestern, ligger det en 18-håls golfbana nära staden. Därutöver finns det många andra möjligheter för att hålla formen - det finns framförallt ett stort urval vattensportaktiviteter att ge dig kast med, som t.ex. windsurfing och jet-ski.

Strandliv och spännande utflykter

Det är nog väldigt få som väljer en restresa till Lido di Jesolo för de kulturella sevärdheterna, för det finns det inte många av här. Men har du lust att få lite omväxling från sol och strand, är det dock lätt att åka på utflykt från Lido di Jesolo och in i landet. Dessutom är det från Punta Sabbioni på spetsen av landtungan möjlighet att ta en båt till Venedig och uppleva stadens alla kulturhistoriska sevärdheter på ett dagsbesök. För lite längre dagsutflykter är kulturstäder som Vicenza och Verona inne ilandet också granatier för oförglömliga semesterminnen med upplevelser som räcker för flera dagar.

Här du en hyrbil, kan du naturligtvis också nyttja en billig restresa till att utforska regionens vackra natur och inte minst vinområdena. Några av Italiens mest kända viner kommer härifrån och ger du dig ut på landet finns en rik möjlighet att besöka idylliska vingårdar.

Lätt att hitta restplatser

Om din kommande semester ska gå till Lido di Jesolo så använd sökfältet här ovan på sidan för att hitta våra restplatser. Även i högsäsongen kan det finns lediga semesterbostäder i systemet, med kort tid till avresa.

Urvalet av semesterbostäder är stort, så du kan komma att bo ända nere till stranden, och inte långt från stadens huvudgata med butiker, caféer och restauranger.

>>> Se mer information om sista-minuten-resor och restplatser i Italien här.
>>> Se mer information om semesterbostäder, semesterlägenheter och semesterhus i Lido di Jesolo här.

 

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Residence Vico

Idrosjön, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map