Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lido di Jesolo - paketresor med resegaranti

Res med In-Italia till Lido di Jesolo och välj bland vårt stora urval av hotell, campingplatser och semesterlägenheter. Beställ din resa online, inkl. flyg, hotell och eventuell hyrbil eller transfer, och få det lägsta priset. När du beställer en paketresa, är du automatiskt skyddad av Paketreselagen och en resegaranti, liksom vi har tecknat en utvidgad ansvarsförsäkring för alla som reser med oss. Med In-Italia kan du resa till alla flygplatser i Italien och du väljer själv avresedatum och reslängd. Ska du resa till Lido di Jesolo, är det Venedig flygplats som ligger närmast (några få km från stden). Alternativa flygplatser är Treviso, Verona, Bergamo och Bologna, men från dessa ska du beräkna mellan 2-3 timmars bilfärd för att komma fram till Lido di Jesolo.

Populära hotell och lägenheter i Lido di Jesolo

Karta över Lido di Jesolo och andra resmål i denna del av Italien

Använd kartan för att snabbt och lätt hitta hotell, campingplatser och semesterlägenheter i Lido di Jesolo. Du hittar också många sevärdheter på kartan, samt kan se avstånd till olika flygplataser i denna den av Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Mer information till din resa till Lido di Jesolo

Lido di Jesolo, belägen i regionen Veneto i nordöstra Italien, är en av de mest kända badorterna vid norra delen av Adriatiska havet. Staden har cirka 25 000 invånare, men detta antal ökar kraftigt under somamrsäsongen, när staden fylls av badgäster från hela nordöstra Italien - bland annat från regionshuvudstaden Venedig, som endast ligger 45 km bort - och tusentals av utländska semesterfirare.

Lido di Jesolo har hela 17 km strand längs Adriatiska havet, som framförallt är populära bland barnfamiljer då stränderna är breda - framförallt de i den östra delen av staden - och vattet är långgrunt. Samtidigt har staden ett stort urval av butiker och restauranger och massor av aktivitetsmöjligheter för hela familjen, så du kommer aldrig att ha tråkigt. Exempelvis, ligger ett stort vattenland med massor av aktiviteter för både barn och vuxna utanför staden, liksom det finns möjlighet att ha skoj på en gocart-bana, på ett tivoli eller på en golfbana. Det finns också många ställen där du kan hyra en cykel eller cykelvagn.

Under sommaren förvandlas stadens huvudgata till en av Europas längsta gågator med massor av liv om kvällarna på alla olika piazze (torg). Och för de yngre och/eller mer festglada gästerna finns det dessutom möjlighet att gå på diskotek och bar, även om diskoteken inte ligger inne i själva stadens centrum (men i ett överkomligt avstånd därifrån).

Om du vill se lite nytt på din semester till Lido di Jesolo, har du masser av utflyktsmöjligheter: du kan bland annat välja att åka på en dagsutflykt till regionshuvudstaden Venedig, som - som nämnt - endast ligger 45 km bort, och som bjuder på en värld av historiska, kulturella och gastronomiska upplevelser. Du kan också åka på en utflykt till den vackra lilla staden Treviso, som ofta kallas "lilla Venedig" på grund av alla dess kanaler och dess gamla stadskärna; Verona, som bjuder på världens största operascene och massor av unika spår från romartiden; Gardasjön, som är Italiens största och mest populära sjö; och Valpolicella- och Proseccoområdena, som bjuder på fantastiska viner, vingårdar och lantlig gastronomi.

>>> Få mer information om en semester till Lido di Jesolo här

Bilhyra i Lido di Jesolo

Du kan naturligtvis beställa transfer från flygplatsen i Venedig eller Treviso till din semesterbostad, men det lättaste och billigaste är att boka en hyrbil, redan hemifrån, så att den står redo och väntar på dig när du anländer. På Venedig flygplats kan du hyra bilar via In-Italia hos erkända biluthyrningsbolag som Avis, Hertz, SIXT och Europcar. En hyrbil ger dig också möjlighet att åka iväg på utflykter i området runt Lido di Jesolo. Beställer du en paketresa med flyg och inkvartering, kommer du automatiskt få erbjudandet att välja till en hyrbil i bokningsprocessen, men om du endast är intresserad av en hyrbil, kan du se priser i Venedig på nedanstående länk:

>>> Jämför priser på billiga hyrbilar i Venedig

Bilsemester i egen bil

Lido di Jesolo är en riktigt bra kör-själv-destination och varje sommar väljer tusentals resenärer att köra hit i egen bil. Du kan läsa mer om en kör-själv-semester i egen bil via nedanstående länk.

>>> Läs mer om en kör-själv-semester till Lido di Jesolo

Hur vill du bo? Hotell, campingplats eller semesterlägenhet?

På In-Italia erbjuder vi mer än 100 inkvarteringsmöjligheter i Lido di Jesolo. De flesta väljer att bo i en av de modernare semesterlägenheterna, som ligger nära vattnet längs kusten. Mycket populärt är också de topmoderna campingplatserna, och hos oss kan du beställa mobila hem eller semesterlägenheter på dessa (vi säljer dock inte uppehälle i tält på campingplatserna). Önskar du lite mer komfort, så välj ett av alla de hotell vi har i vår katalog - då slipper du själv stå för matlagning och städning.

Ange bara när du önskar att resa i sökmotorn, och använd filterna till att hitta helt rätt inkvartering för dig och ditt resesällskap.

Du kan resa direkt, eller med en mellanlandning

Reser du med In-Italia, kan du välja att f lyga med alla de erkända flygbolagen, och i sökmotorn kan du enkelt få en överblick över vilka som flyger direkt, eller med vilka det krävs en mellanlandning. Reser du till Lido di Jesolo under sommarmånaderna, kan det ofta vara billigare att ta en flygresa med ett stopp på vägen. Kom ihåg att du också kan resa ut med ett bolag, och hem med ett annat. I skrivande stund kan du flyga direkt till Venedig från Sverige och Danmark med easyJet, Norwegian, Ryanair och SAS.

Flyg från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Köpenhamn

Antalet flygrutte till Italien har vuxit de senaste åren, och fler och fler flygplatser har direkta rutter till t.ex. Venedig. Välj själv var din resa ska starta - du kan flyga frånde flesta flygplatserna i Sverige och Danmark, men bäst förbindelser hittar du från Arlanda, Skavsta, Landvetter och Köpenhamn.

Resor till Lido di Jesolo är billigast när du beställer din resa online

Du vet säkert redan detta faktum, men beställer du din resa online, så får du det lägsta priset - och det är både enkelt och tryggt. Har du behov av hjälp med att sätta ihop en skräddarsydd resa, är du självklart alltid välkommen att kontakta oss för personlig service. Alla resor som vi erbjuder som ett paket, täcks av Rejsegarantifonden och paketreselaget.

 

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Palazzo Boeri

Monforte d'Alba, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map