Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Soleado

 
Residence Soleado är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Soleado är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Jesolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Soleado passar som sagt dig som vill kunna promenera bort till stranden utan större ansträngning. På stranden, som ligger ca 150 meter bort, finns en del som är dedikerad Residence Soleado och där har du två solstolar och ett parsoll (per lägenhet) till ditt förfogande. Alternativt kan du stanna "hemma" och lapa sol från poolkanten.

Du kan gå till olika matställen

Det bästa med att ha tillgång till lägenhet och pentry är att själv kunna slänga ihop något gott att äta när hungern sätter fart. Skulle du däremot en dag känna för att bli serverad så har du restaurang och pizzeria ca 90 meter bort. Piazza Milano ligger endast ca 400 meter bort och även där har du restauranger, cafeér, glassbarer och flera butiker av olika slag. Lido di Jesolo är en stad med stort utbud och på kvällarna stänger man ner många gator från trafiken så att det blir en enda lång gågata, något som uppskattas av många besökare.

Läs mer om Residence Soleado

Ett boende med komfort

Residenset byggdes 1997 och består av 38 lägenheter fördelade på tre våningar. Till varje lägenhet finns en parkeringsplats vilket är extra praktiskt för dig som gärna vill låta bilen stå under semestern. Som sagt du hr endast 150 meter till havet och likaså strandpromenaden, som tar dig längs med staden. Alternativt kan du ta dig runt på cykel (finns att hyra i Lido di Jesolo) eller så kan du hoppa på lokal bussen och du har en hållplats ca 5 minuter bort.

Lägenhet med två sovrum
I de komfortabla lägenheterna finns det aircondition, TV, mikro och tvättmaskin.

Lägenheterna på Residence Soleado

Lägenhet m.1 sovrum och 4/5 sovplatser

Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med 2 sovplatser, en s.k. blindgång (utan fönster) eller litet sovrum med våningssäng, badrum med dusch och WC. Balkong.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map