Omdömen från Residence Penelope

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Penelope

Läs personliga omdömen av Residence Penelope som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Penelope. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Penelope

De semestrar i Lido di Jesolo var perfekt med stranden utanför dörren, shoppingmöjligheter och restauranger. Det är vad vi behöver för en avkopplande semester ?? men du vet bara att det är ett mycket fint hotell alldeles intill, som spelar mycket högljudd musik morgon, middag och kväll ??. Det finns 5 lägenheter bredvid varandra och två av dem var så många (ca 13-14 personer) Vuxna och barn som var där tillsammans mysigt, men de var allt annat än tyst. Hög musik sent in på natten och barnen sprang runt byggnaden, men du kan alltid få ut av alla de platser som människor bara tar upp för mycket och inte tjära avseende. Varje lägenhet har två standstolar och ett parasoll ?? men de två lägenheterna hade 2 • 6 stolar rätt runt omkring oss, så ingen tid på stranden ku vi har fred från dessa högljudda människor och deras fruktansvärda musik. Så om du kunde göra ett bevis på två stolar du tog till stranden och sedan tog den plats du ville, så var en del av semestern räddade. Den enda gången vi hade det lugnt var när vi i gick ut på middag på kvällen. Ett stort plus var garaget som var till lägenheten, men parkeringsplatsen var mycket liten.

Lido di Jesolo som semester-destination

Residence Penelope
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Residence Penelope
Lägenhet m. 1 sovrum och 4/6 sovplatser (1:a vån. med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti La Piramide

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Bellavista

San Zeno di Montagna

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino

Gardaland Adventure Hotel

Castelnuovo del Garda

search map