Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Penelope

 
Residence Penelope är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Penelope är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Jesolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom sitt strandnära läge ligger Residence Penelope inte långt ifrån ett av stadens många torg, Piazza Torino vilket innebär att du har promenadavstånd till en hel del uteserveringar och butiker.

Njut av Lido di Jesolos stora utbud

I Lido di Jesolo är stämningen på topp och här finns en uppsjö av både matställen och affärer av olika slag. Intill Penelope finns en del butiker men om du promenerar bort till början av Via Altinate, som ligger endast ca 250 meter bort, avlöser den ena butiken den andra och du hittar både klädesaffärer, butiker med badbollar och strandleksaker, cykeluthyrare, matbutiker, tobaksaffär, restauranger, pizzeria och barer.

Lido di Jesolo är avlångt och löper längs med havet och stranden vilket innebär att du kan ta strandpromenaden för att komma från norr till söder. Till Piazza Milano är det ca 1 km och till Piazza Drago ca 3,4 km. Föredrar du att låta bilen stå kan du antingen promenera, cykla eller ta lokalbussen.

Läs mer om Residence Penelope

Du bor på markplan med egen terrass

Vi förmedlar endast lägenheterna på första våningen som ligger ut mot havet. De är enkla men komfortabla och har alla TV och uteplats med bord och stolar vid ingången. Då de ligger på markplan kan du inte riktigt se havet - men fördelen är att du slipper trappor mellan stranden och lägenheten. Detta är en mycket praktisk lösning speciellt för familjer med små barn.

OBS! Vi vill uppmärksamma dig om att lägenheterna vi förmedlar inte har tillgång till poolen som tillhör byggnaden.

Lägenheterna på Residence Penelope

Lägenhet m. 1 sovrum och 4/6 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Allrum med pentry och bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Europa

Malcesine

search map