Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Meerblick

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det perfekta läget gör det möjligt att både slappna av på stranden, kolla i butiker och upptäcka Lido di Jesolos stora utbud på aktiviteter för såväl stora som små. Ta dig med buss eller cykel till andra sidan av staden eller varför inte göra en utflykt till vackra venedig eller det stora vattenlandet som ligger i utkanten av Lido di Jesolo.

Njut av den privata stranden

På bara några sekunder kan du ta dig till den privata stranden mittemot lägenheten och leka med barnen i vattnet eller ligga under ett parasoll och läsa. Både det långgrunda vattnet och lägenheterna är välanpassade för barnfamiljer.Residence Meerblick består av tolv lägenheter fördelade på tre våningar. Fasaden och lägenheterna är nyrenoverade och det finns en tillhörande underjordisk parkering där varje lägenhet har en plats reserverad. Dessutom finns en gemensam trädgård.

Havsutsikt från balkongen

I alla lägenheter finns air-condition, safe-box, platt-TV, tvättmaskin och balkong. Havsutsikten kan du få antingen från sidan eller rakt mot havet så att du alltid har den bästa sikten att bestämma vilken som ska bli din solstol för dagen!

L√§genheterna på Residence Meerblick

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (Typ C5 med balkong, havsutsikt från sidan)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa (passar bara till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och balkong med havsutsikt från sidan.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (Type C5/F med balkong som rakt ut mot havet)

Lägenheterna består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa (passar bara till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och balkong med utsikt rakt ut mot havet.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Appartamenti La Piramide

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence Bali

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti La Piramide

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

search map