Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Le Gemme

 
Residence Le Gemme är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Le Gemme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Jesolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Le Gemme byggdes -04 och ligger i Lido di Jesolos norra och lummiga del där en del av stadens campingar ligger. Detta innebär att du har promenadavstånd till restaurang och bar om du en dag skulle föredra att bli serverad i stället för att själv kocka ihop något.

En stad med stort utbud

Lido di Jesolo är kanske mest känd som badort, vilket inte är konstigt med tanke på att här finns en kilometerlång härlig sandstrand och fin strandpromenad. Men staden är även omtyckt för sitt stora utbud och eftersom Lido di Jesolo är en avlång stad finns här flera trevliga shoppinggator och torg. Här finns verkligen allt du kan tänka och önska dig och dessutom i olika prisklasser. Du bor i stadens norra del och har ca 1 km till Via Altinate där de första affärerna börjar.

Till Piazza Torino tar det ca en kvart att gå (1 km), till Piazza Milano är det ca 2 km och till Piazza Marconi ca 4 km. På kvällarna stängs flera gator ner från tarfik och du får här Europas längsta gågata. Om du vill låta bilen stå kan du antingen promenera, cykla (finns cykeluthyrare runt om i staden) eller ta dig runt med de lokala bussarna.

En dag eller två på stranden

Stadens härliga strand är ett måste och här har du ett parasoll och två solstolar till ditt förfogande (per lägenhet). Du kan välja att hyra till fler solbäddar eller traska bort till den s.k "fria delen" där du kan slå dig ner på egen handduk. Längs med stranden finns det barer där du kan få enklare måltider och något svalkande att dricka annars är det bara att packa i hop en picknick korg så som italienarna själva gör. Skulle du vilja gå hem under dagens hetaste timmar och ta en liten siesta så tar det dig endast ca 10 minuter.

Läs mer om Residence Le Gemme

Koppla av på din balkong

De trevliga lägenheterna håller bra standard och är utrustad med aircondition, tvättmaskin och TV. På balkongen kan du koppla av och njuta av tillvaron med något gott att dricka.

Lägenheten på Residence Le Gemme

Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser (2:a vån. med terrass)

Allrum med pentry och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med våningssäng, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheten ligger på andra våningen med terrass som vänder ut mot poolen.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Berghotel

Sesto, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Berghotel Miramonti

Tesero, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map