Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Ipanema

 
Residence Ipanema är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Ipanema är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Jesolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Ipanema, som byggdes år 1999 ligger längs med Via Altinate, som blir en trevlig gågata från kl. 20:00 till 06:00. Ca 450 meter bort ligger torget Piazza Milano och du har stadens utbud strax intill dig. Trots att du bor nära stranden har du dessutom tillgång till en pool med tillhörande solterrass där du har parasoller och solstolar.

Njut av sommarpulsen

Läget är som sagt en viktig del och från Ipanema kan du med lätthet ta dig runt staden och dess trevliga utbud. Klädesbutiker, barer och restauranger har du strax runt husknuten och skulle detta inte räcka så är Lido di Jesolo en stad med ett nästan oändligt utbud av allt mellan himmel och jord. Du kan låta bilen stå och ta dig runt till fots, på cykel eller med lokalbussen. Du kan också ta dig från norr till söder via den trevliga strandpromenaden som även lockar hurtfriska besökare.

Här finns en liten pool med barndel där du kan ta svalkande dopp men de flesta väljer boendet för sitt strandnära läge, ca 40 meter bort. På stranden väntar dig 2 solstolar och ett parasoll (per lägenhet) och skulle du vilja hyra fler stolar går detta bra på plats. Annars kan du leta upp en s.k "fri strand" där du kan slå dig ner med egen handduk.

Läs mer om Residence Ipanema

Komfortabla lägenheter med balkong

Lägenheten vi förmedlar har egen parkeringplats. Faciliteterna är aircondition, tvättmaskin, vilket kan vara mycket praktiskt, och tv samt bred balkong med bord och stolar. Hiss finns i byggnaden.

Lägenheterna på Residence Ipanema

Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser (balkong/terrass)

Allrum med pentry och franskbäddsoffa (1½ sovplats, bäst för barn under 10 år), sovrum med dubbelsäng, litet sovrum med våningssäng, badrum med toalett och dusch samt bred balkong eller terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map