Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence El Palmar

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence El Palmar ligger med utsikt mot havet och den härliga sandstranden i Lido di Jesolo. Stället ligger mycket centralt på Via Altinate som från kl. 20.00 till 06.00 stängs för trafik. Du har promenadavstånd till butiker och matställen och Piazza Torino ligger inom kort gångavstånd.

Pool, barnpool och strand

El Palmar ligger alldeles intill stranden vilket innebär att du med lätthet kan ta dig fram och tillbaka till lägenheten, om du t.ex vill ta dig en siesta eller för lunch. På stranden har du ett parasoll och två solstolar att tillgå (per lägenhet) med möjlighet att hyra fler på plats. Det finns även s.k. "fria stränder" om du föredrar detta. Till stället hör även ett fint poolområde med barnpool, bra för dig som vill variera dig lite.

Läs mer om Residence El Palmar

Flera matställen att välja mellan

Det är praktiskt att bo med självhushåll men det kan också vara bekvämt att kunna promenera bort till olika matställen de kvällar du vill slippa laga mat. Du har redan den första restaurangen ca 20 meter bort, likaså bar. Inom ett avstånd på mellan 50-100 meter finns fler matställen att välja mellan. Även en mataffär har du inom ett stenkast och längs med Via Altinate finns småbutiker av olika slag. Om du vill låta bilen stå under semestern och ta dig fram till fots, cykel eller lokal buss går detta bra. El Palmar har fri parkering med "först till kvarn principen" och det finns möjlighet att parkera i garage i närheten (mot tillägg). Här finns även reception och hiss.

Koppla av på din balkong

Det finns 137 lägenheter på El Palmar. Alla har balkong och är dessutom utrustade med aircondition (under sommarmånaderna, TV och mikrovågsugn. Lägenheten har ett sovrum och en sovdel med skjutdörr, därför har vi valt att beskriva den som endast med 1 sovrum.

Lägenheterna på Residence El Palmar

Lägenhet m. 1 sovrum och 4/6 sovplatser (med balkong)

Allrum med pentry och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovområde med skjutdörr med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Jesolo Lido Village

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Populärt i Veneto

search map