Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Bali

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Bali ligger ut till huvudgatan i centrum och endast ca. 200 meter från Lido di Jesolo's långa fina sandstrand. I staden finns det ett mycket stort utbud av trevliga och prisvärda affärer, barer och restauranger, som du har ett kort promenadavstånd till.

Lapa sol från stranden eller från poolkanten

Om du väljer att bo på Residence Bali har du strandservice inne i priset. 1 parasoll och 2 solstolar står till ditt förfogande på den långa härliga sandstranden som ligger endast ett par hundra meter bort. Skulle du däremot föredra att stanna "hemma" runt poolen går detta också bra. Och även de minsta gästerna har sin del att plaska i.

Komfortabla lägenheter

Här finns totalt 22 lägenheter fördelade på 4 våningar. Alla är enkelt inredda, i typisk stil för området och är utrustade med strykjärn och bräde, hårfön, telefon, satellit-TV, förvaringsbox och balkong. Aircondition går att hyra på plats, efter tillgänglighet.

L√§genheterna på Residence Bali

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna består av rymligt kök med matplats och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum/toalett. Lägenheterna har även aircondition (betalas på plats) och balkong.

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna består av rymligt kök med matplats, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum/toalett. Det är även möjligt att använda bäddsoffan i uppehållsrummet. Lägenheterna har även aircondition (betalas på plats) och balkong.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna består av rymligt kök med matplats och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum/toalett. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, mikrovågsugn samt aircondition (betalas på plats) och balkong.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Cleo

Lido degli Estensi, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Valbella

Bibione

search map