Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Residence Acapulco

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Acapulco ligger vid Piazza Torino i den östliga delen av Lido di Jesolo. Huset ligger ut mot huvudgatan som mellan kl. 20:00 till 06:00 förvandlas till en livlig gågata med ett stort utbud av restauranter och nöjes ställen. Det är ca. 50 meter till den privata stranden där du har två solstolar och ett parasoll till ditt förfogande.

Dopp i havet eller i poolen

Acapulco byggdes år 1998 och består av två byggnader som tillsammans delar på ett mindre poolområde där du även har en barndel, solstolar och parasoll. Acapulocs styrka är läget eftersom du bor endast ca 50 meter från havet och stadens långa sandstrand. På stranden ingår det två solstolar och ett parasoll och du har möjlighet att köpa till fler solstolar på plats om detta skulle behövas.

Läs mer om Residence Acapulco

En skön semesterstämning råder

I Lido di Jesolo är stämningen på topp och staden erbjuder ett stort utbud av diverse slag. Här finns gott om butiker i olika prisklasser, barer, uteserevringar och trevliga restauranger. På kvällarna stängs gatorna ner för trafik och förvandlas till Europas längsta gågata. Piazza Milano ligger ca 850 meter bort och till Piazza Drago är det ca 3,2 km. Du kan ta dig runt till fots, även via strandpromenaden, med cykel eller den lokala bussen.

Du bor i komfortabla lägenheter

På Acapulco kan du välja mellan två olika lägenhetstyper. De har dock alla aircondition, TV, micro och tvättmaskin. Till lägenheten hör privat balkong (några med två balkonger) med stolar och bord.

Lägenheterna på Residence Acapulco

Lägenhet m. 1 sovrum och 4/5 sovplatser

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, samt badrum med toalett och dusch. Ca 55-60 m²

Lägenhet m. 2 sovrum och 4/5 sovplatser

Allrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Ca 55-60 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Populärt i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Residence Florida

Porto Santa Margherita

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map