Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Park Hotel Cellini

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Om du har valt Lido di Jesolo som din semesterdestination, kommer du att glädjas på alla fronter. Destinationen erbjuder många intressanta aktiviteter och verkar som en lekplats för många familjer. Park Hotel Cellini är ett litet hotell som kompletterar er semester på många sätt och vis. Det är beläget i en lugn del av staden - men samtidigt väldigt centralt.

Att bo på Park Hotel Cellini betyder egentligen att du bor mitt på stranden. Så du behöver bara tänka på långa dagar fyllda med solbad, böcker under parasollet och total avslappning. Ta med mycket solskydd! Du har din privata solsäng och parasoll på stranden, då denna tillhör hotellet.

Du blir aldrig uttråkad i denna stad

Den långa och fina stranden i Jesolo är ett perfekt ställe att spendera semestern på. Stranden är över 13 km lång och bjuder på gyllene färger. Längs med stranden kan du utöva många vattensporter och aktiviteter, och vi är säkra på att det finns något för alla. Varför inte passa på att lära dig vindsurfa eller kitesurfa denna semestern?

Den korta promenaden till staden har också tillräckligt med distraktion för att du inte ska bli uttråkad. Det finns många olika centrum, och de erbjuder alla mycket nöje genom dagen, men framförallt på kvällarna. Ett exempel är gatan "Via Balfie" som på kvällarna blir en lång gågata med otaliga butiker, barer, glassbarer, pizzerior och restauranger. Du har gott om platser att sysselsätta dig på här, och man brukar omnämna denna gata som den längsta bilfria boulevarden i Europa.

Läs mer om Park Hotel Cellini

Ett överflöd av tjänster och faciliteter

På hotellet kan du spendera tiden i din solsäng vid poolen, och samtidigt njuta av utsikten över havet. Poolområdet är mycket lockade och för er som tycker om att skämma bort er själva så finns det också en Jacuzzi. Det finns också ett barnvänligt område. Hotellet har ett gym, hydro-avslappning och bastu. För barnen finns ett lekrum där de kan spendera timmar!

Ät gott i restaurangen

Hotellet erbjuder också en vacker trädgård med terrass, där bartendern är glad att servera dig en espresso på morgonen. Restaurangen erbjuder goda lokala rätter från Veneto och det är en à la carte meny. Totalt sätt kan vi konstatera att Park Hotel Cellini är en dynamisk plats, som attraherar alla möjliga sorters personer.

Eleganta och ljusa rum

Park Hotel Cellini erbjuder totalt 34 rum. Rummen är rymliga och ljusa samt utrustade med sat-TV, radio, förvaringsbox och minibar. Badrummet har dusch och junior sviten har hydromassage-badkar. Alla rum har en balkong, vissa av dem med havsutsikt eller delvis havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Miami & Mini Miami

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Hotel Bolivar

Lido di Jesolo, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Borgo Ca dei Sospiri

Quarto d'Altino

search map