Semesterbostad i Lido di Jesolo i Veneto

Jesolo Lido Village

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Jesolo Lido Village byggdes år 2007 efter ett projekt av den kände arkitekten Richard Meier. Du bor här i den östra delen av staden mellan Via Levantina och den breda härliga sandstranden. Nära din lägenhet hittar du flera restauranger (inom ca. 300 meter) och du kan också gå till närmaste mataffär (ca. 150 meter).

Minimalistiskt inredd trädgård och pool

På Jesolo Lido Village hittar du ett stort fint poolområde med vackert trädäck som omger den härliga poolen och den separata barnpoolen. Härifrån kan du hålla ett öga på barnen när de leker i barnpoolen eller vara på den andra sidan av poolen för att sola i lugn och ro. Du bör vara medveten om att även om det finns solstolar till ditt förfogande vid poolen så är det först till kvarn som gäller, och speciellt under helger och i högsäsong kan det vara svårt att få en plats. Därför är det extra bra att den sköna sandstranden ligger i din närhet. På stranden har du två solstolar och ett parasoll per lägenhet, med möjlighet att köpa till fler på plats. Alternativt kan du traska bort till den s.k. "fria stranden" där du kan slå dig ner precis var du vill.

Läs mer om Jesolo Lido Village

Laga maten själv eller bli serverad

Eftersom du bor med självhushåll kan du när du vill kocka ihop dina måltider, men ibland kan det vara skönt att slippa stå vid spisen. Från ditt boende har du ca 300 meter till närmsta restaurang och ca 450 meter bort (i olika riktningar) ytterligare två. Om du vill prova på fler av stadens trevliga uteserveringar kan du antingen cykla eller hoppa på lokalbussen, om du önskar låta bilen stå.

Stilrena linjer utomhus och inomhus

Lägenheterna har egen ingång och är inredda med fokus på att skapa ljusa rum. Lägenheterna har en stor terrass som vetter mot poolen. Du hittar all den komfort som du är van vid hemifrån: Platt-TV, diskmaskin, tvättmaskin och aircondition. Det fins även ett privat garage och wi-fi i allmänna utrymmen.

L√§genheterna på Jesolo Lido Village

Lägenhet m.1 sovrum och 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet är det utgång till terrassen. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, flatscreen-TV och aircondition. Wi-fi finns i gemensamma areal.

Lägenhet m. 2 sovrum och 4 sovplatser (med terrass mot poolen)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet har utgång till terrassen som vetter mot poolen. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, platt-TV och aircondition. Wi-fi-anslutning finns tillgänglig i gemensamma utrymmen.

Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser (med uteplats)

Lägenheten består av vardagsrum med kokvrå och två bäddar i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till uteplatsen. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, platt-TV och aircondition. Wi-fi-anslutning finns tillgänglig i gemensamma utrymmen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map