Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Vina del Mar Pineta

 
Hotel Vina del Mar Pineta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Vina del Mar Pineta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lido di Jesolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är ett hotell som passar både par som familjer. Dels har d läget där du bor intill stranden vilket är kanon då du inte behöver korsa några vägar. Här finns en pool att svalka sig som variation till havet och för att stoppa något gott i magen behöver du inte ge dig iväg utan kan stanna kvar på hotellet.

Restaurang med terrass

Lido di Jesolo har otroligt många barer och restauranger att välja mellan vilket är trevligt då du kan prova på allt från pizza till nyfångad fisk och skaldjur. Men det kan finnas dagar då du inte vill ge dig in till centrum. Hotellets restaurang serverar dagens alla måltider och på menyn hittar du allt från fisk, kött, sallader och desserter. En gång i veckan hålls en s.k. Gala middag med levande musik och dans.

Det finns ett par restauranger och barer inom kort promenadavstånd. Ca 800 meter bort har du även en mataffär. Lido di Jesolo är en avlång stad med flera torg, "piazzor", längs med gatorna har du både matställen och butiker. In till Piazza Milano är det ett par kilometer och till Piazza Mazzini är det ca 7 km.

Läs mer om Hotel Vina del Mar Pineta

Sol, bad och shopping

Lido di Jesolo är känt för sina fina sol,- och badmöjligheter. Eftersom Hotel Vina del Mare Pineta har egen pool (jacuzzi) kan du variera dina dagar. Här finns även en liten pool till de minsta gästerna liksom lekplats. De goda dryckerna beställer du i baren. När du känner för sand mellan tårna behöver du bara traska ett par meter, något som uppskattas speciellt av barnfamiljer.

Blir du shoppingsugen är det bara att ta dig in till centrum. Här har du en uppsjö av butiker i olika prisklasser, liksom aktiviteter av olika slag samt nöjen.

Rum med den komfort som behövs

Rummen är inte inredda med det senaste men de är trivsamma och har den komfort som behövs för en semestervistelse. Familjerummen kan ta upp till 6 personer, något som är ganska ovanligt. Rummen har luftkonditionering, sat-TV, minibar, Wi-Fi, kassafack och badrum med dusch/kar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map