Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Miami & Mini Miami

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Skön placering nära stranden

På Hotel Miami bor du mitt i Lido di Jesolos centrum. Runt torget Piazza Aurora finner du en massa kul och här kan du njuta av staden fullt ut. Du har nära till allt - stranden ligger exempelvis endast 200 meter bort, och dess silkeslena sand sträcker ut sig hela 13 km längs kusten. Självklart rekommenderar vi dig att utnyttja möjligheten att använda hotellets solsängar och parasoll - men självklart kan du också utöva precis vilken aktivitet du vill i Lido di Jesolo. Runt stranden kan du testa på många vattensporter som vindsurfing, kitesurfing eller beach volleyball. Du kan också hyra en cykel och upptäcka det gröna landskapet som gömmer sig bakom Lido di Jesolo.

Besök Venedig

Om du aldrig varit i Venedig är detta din chans att kombinera din badsemester med lite kultur och romantik. Ta bussen eller båten och du är i Venedig på 50 minuter. Här kan du njuta av kanalerna och insupa atmosfären i denna mystiska stad. För barnen finns nöjesparken och vattenparken New Jesolandia respektive Aqualandia runt hörnan...

Nyttja hotellets faciliteter

Hotellet består av två byggnader mitt emot varandra, och med en pool emellan de båda. Hotellet är inrett och designat i ljusa färger och i modern stil och erbjuder bra faciliteter och tjänster. Det erbjuder en härlig terrass och en inomhus-lounge som är betjänad av baren. Terrassen är den perfekta platsen att inta dagens första kaffe. Poolområdet är ett bra alternativ om du inte vill gå till stranden - slappna istället av tillsammans med din bok i en solsäng. Poolen har en del med hydromassage. Restaurangen erbjuder en buffé på kvällarna och utanför hotellet finns många restauranger att besöka, vilka har à la carte meny om du skulle föredra det.

Läs mer om Hotel Miami & Mini Miami

Moderna och ljusa rum

Precis som hotellet, är rummen moderna och kommer i en bra storlek. Hotellet har totalt 88 rum, och rummen är mer eller mindre likadana. Skillnaden är storleken på dubbel- och trippelrummen. Alla rum kommer med balkong, aircondition, värdebox, minibar, telefon och wifi är tillgängligt i de flesta gemensamma utrymmena.

Läs om rummen på Hotel Miami & Mini Miami

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Bolivar

Lido di Jesolo, Veneto

Park Hotel Cellini

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

San Pietro Residence

Maiori, Kampanien

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map