Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Las Vegas

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Semester i en härlig badort, inte långt från Venedig

Lido di Jesolo är är en härlig liten stad, som lockar sol- och badsugna gäster från när och fjärran. Här hittar du en lång, fin sandstrand, och dessutom ligger orten nära mytomspunna Venedig. Staden har de senaste åren fått sig en rejäl ansiktslyftning och det sjuder av liv och rörelse i bästa sommaranda. Väljer du att bo på Hotel Las Vegas är både sol och bad en självklarhet, liksom närheten till stadslivet och allt vad detta innebär. Hotellet passar även dig som reser i större sällskap då här finns rum som har plats till upp till fem personer.

Koppla av vid poolen eller lapa sol vid vattenbrynet

Det bästa med just detta hotell är dess läge, för här behöver du inte korsa några vägar för att komma ner till vattnet. I priset ingår 1 solstol, 1 solsäng och 1 parasoll, och om ni reser i ett större sällskap kan ni hyra fler solbäddar på plats. Det finns en pool på hotellet som du fritt kan nyttja, men om du önskar en solstol vid poolen kan du hyra denna på plats. Det bästa är att du inte behöver bestämma dig förrän på morgonen, om dagen ska spenderas på stranden eller vid poolen, eftersom du bor alldeles intill havet och det inte kräver någon planering.

Läs mer om Hotel Las Vegas

På Hotel Las Vegas bor du precis vid Europas längsta gågata

Lido di Jesolo är ett avlångt område, eftersom staden löper parallellt med havet och stranden. Här finns gott om klädbutiker i olika prisklasser, samt en mängd andra butiker och en uppsjö av trevliga barer och restauranger som serverar god mat. I det stora hela, är Lido di Jesolo en av många uppskattad stad, som erbjuder allt mellan himmel och jord - inte minst under sommarhalvåret (när man stänger av trafiken) sjuder staden av liv och rörelse längs med Europas längsta gågata. Från Hotel Las Vegas har du promenadavstånd till både affärer och restauranger. På grund av hur staden är uppbyggd, tar det cirka 20 minuter att gå till stadens stora torg, Piazza Mazzini (ca. 1,8 km). Det finns lokala bussar i närheten av hotellet, och om du har lust kan du också hyra en cykel. Det kostar inte extra, men cyklarna på hotellet lånas ut efter först-till-kvarn principen.

Rummen är komfortabelt inredda

Även om rummen på Hotel Las Vegas har några år på nacken, så är de komfortabla och uppfyller sitt syfte. De är alla utrustade med aircondition (mot avgift), kassafack, Satellit-TV och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Las Vegas

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Hotel Colombo

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Brioni Mare

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map