Hotell i Lido di Jesolo i Veneto

Hotel Florida

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Allt du behöver finns i Lido di Jesolo

Hotel Florida är ett riktigt familjehotell och det finns inget sätt att missa sandstranden då hotellet i princip ligger på den! På stranden kan du slappa, bada och ta del av dina två solstolar och ett parasoll som hotellet ställer till förfogande. Utöver stranden erbjuder hotellet en skön pool och barnpool med tillhörande bar samt utsikt till havet. I anslutning till poolen finns det en skön terrass med bord, stolar och parasoller.

Egen restaurang och wi-fi

Hotellet ligger inte bara på stranden utan har även en central position till centrum där du finner allt från affärer, restauranger, barer och andra nöjen. Du finner även dem mest populära gatorna via Verdi och Via Bafile i närheten. Dessa två gator är de viktigaste och präglas och liv och rörelse. Hotellet har även sin egna restaurang där du kan äta om kvällen, samt äter din frukost om morgonen. Du finner wi-fi-anslutning i gemensamma utrymme.

Massor av aktiviteter

Om hotellets egna faciliteter inte är nog finner du massor av aktiviteter i närområdet och runt Hotel Florida. Ta med barnen för en "plaskdag" till vattenlandet Fun Park "Aqualandia" eller nyttja stadens aktiviteter med allt från bordtennis, boule, beachvolley och tennis. Vi rekommenderar även att ni hyr cyklar för att utforska området. Vid stranden i Lido di Jesolo finns också möjlighet att prova vattensporter, som vindsurfing, wakeboard / vattenskidor och ridning. För en heldagsutflykt rekommenderar vi ett besök i underbara Venedig, där ni kan uppleva staden, åka gondol och se Markusplatsen. Du och din familj kommer älska det!

Läs mer om Hotel Florida

Enkla men funktionella rum

Totalt finns det 69 rum på Hotel Florida. Rummen är lite gammaldags men bekväma. De flesta av rummen har balkong med varierande utsikt. Dem olika rumstyperna specificeras på utsikten och storlek.

Sist men inte minst...

Hotel Florida är också känt för en annan sak, eller egentligen är det poolen... Tillbaka i mitten av 1980-talet var det här den italienska sångerskan Sabrina filmade videon till hennes 1987-års singel "Boys (Summertime Love)", som toppade listorna i Frankrike och Schweiz, och nådde nummer 3 i Storbritannien. Låten åtföljdes av en provocerande musikvideo som etablerade Sabrinas image som sexsymbol.

Rummen på Hotel Florida

Trippelrum standard

Några av dessa rum har balkong, men det kan inte garanteras.

4-bäddsrum standard

Några av dessa rum har balkong, men det kan inte garanteras.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Bolivar

Lido di Jesolo, Veneto

Park Hotel Cellini

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

search map